Stii? Uneori o relatie ca cea a voastra e considerata cea mai frumoasa pentru ca e plina de suisuri si coborasuri, de momente atat placute cat si neplacute si cum ar zice unii: nimic nu e mai dulce decat impacarea dupa o cearta zdravana.
Dar din ce ai povestit tu, ea tinde sa exagereze putin...sau poate pur si simplu asa crede ea ca merge o relatie, dar sfatul meu este sa lasi timiditatea deoparte si sa-i spui ceea ce te deranjeaza. Arata-ti sentimentele, ca ea sa poata capata incredere in tine...fa-o sa simta la randul ei ca ai incredere in ea. Spune-i ca vreo o relatie frumoasa si ca puteti construi asta impreuna. Sa stii ca o discutie de genul asta poate rezolva problema care exista intre voi.
Daca tu ai 14, banuiesc ca ea e mai mica si nu prea are experienta. Fa-o sa invete de la tine sau invatati amandoi din propria relatie. Vorbiti deschis unul cu altul si toate lucrurile nu vor merge decat in bine.
Bafta multa! Sa va iubiti! :-x
După ce am citit relatarea ta, mi-am pus o singură întrebare, câţi ani are fata?
Tot 14 :'(...acum si mai rau:
" Da ...mergea si un te iubesc...dar asta e...nu.i nimic)"
Ea oare nu isi da seama ce imi spune? Ca imi frange inima? :'(((((((((((
Pai...eu una cred ca nu te mai place, cel putin asa faceam si eu cand voiam sa ii dau papucii unui tip ) Ok, nu cred ca te fac sa te simti ma bine Dar ma rog, cel mai bine e sa discuti cu ea serios pe tema asta