In ziua de azi nu mai exista prea decreme sau prea tarziu, dar e bine din punctul meu de vedere
Fa ce simti nu iti pune intrebari stupide ca asta, poti face si sex daca stii sa te protejezi
Nu nu este prea devreme, fiecare decide cand vor sa faca un pas ca acesta. si eu tot la 14 ani am avut primul sarut!
))) ma mir ca mai esti virgina ) si tu crezi ca e prea devreme sa te saruti la varsta aia
Papusica, unele is gravide la varsta ta si tu te intebi daca e normal un sarut? hahahahha
E bine, altele îl au la 12 ani din câte am citit pe TPU... măcar pe tine te mustră conștiința de ai postat întrebarea.
Nu are nimic, e normal.
Este ceva foarte normal, nu trebuie sa ai mustrari pe constiinta ca ai facut acest lucru.
Și dacă noi credem că e prea devreme nu e ca și cum l-ai putea da înapoi *facepalm*. Ce-ar fi să nu te mai lauzi? Presupun că vii pe aici și când faci sex prima dată
Pentru un sarut da doar sa nu avansezi mai departe ca nu ai inca varsta potrivita
Nu exista o data minima de inceput sau maxima. exista insa unicul sentiment de placere curiozitate si incantare si de plutire...asta e ce conteaza la urma urmei nu?
anonim_4396 întreabă: