| Papushika99 a întrebat:

Am 14 ani jumate, am avut primul sarut acum cateva luni...credeti ca este prea devreme?

12 răspunsuri:
| m00n a răspuns:

In ziua de azi nu mai exista prea decreme sau prea tarziu, dar e bine din punctul meu de vedere

| Luciannnn a răspuns:

Fa ce simti nu iti pune intrebari stupide ca asta, poti face si sex daca stii sa te protejezi

| madwtsza25 a răspuns:

Nu nu este prea devreme, fiecare decide cand vor sa faca un pas ca acesta. si eu tot la 14 ani am avut primul sarut!

| Shcoky a răspuns:

La 14 ani jumate unele au copiilaughing)))

| MaRiA061 a răspuns:

Nu nu pot spune ca este prea devreme e ok :*

| EUUUUUXXXX a răspuns:

laughing))) ma mir ca mai esti virgina laughing) si tu crezi ca e prea devreme sa te saruti la varsta aia big grin

| andazuza a răspuns:

Papusica, unele is gravide la varsta ta si tu te intebi daca e normal un sarut? hahahahha

| Azµre a răspuns:

E bine, altele îl au la 12 ani din câte am citit pe TPU... măcar pe tine te mustră conștiința de ai postat întrebarea.
Nu are nimic, e normal.

| onutsaaa a răspuns:

Este ceva foarte normal, nu trebuie sa ai mustrari pe constiinta ca ai facut acest lucru.

| VladCepeș a răspuns:

Și dacă noi credem că e prea devreme nu e ca și cum l-ai putea da înapoi *facepalm*. Ce-ar fi să nu te mai lauzi? Presupun că vii pe aici și când faci sex prima dată

| Maya89 a răspuns:

Pentru un sarut da doar sa nu avansezi mai departe ca nu ai inca varsta potrivitawinking

| doc69 a răspuns:

Nu exista o data minima de inceput sau maxima. exista insa unicul sentiment de placere curiozitate si incantare si de plutire...asta e ce conteaza la urma urmei nu?