| miha897698789797979876 a întrebat:

Buna TPU am 14 ani jumate si imi place un baiat el are 18 ani si nustiam cam sa il intreb daca vrea sa fim impreuna da pana la urma mi.am facut curaj si l-am intrebat si a spus ca nustie si ca nu sunt ceea ce cauta el chatterbox si l.am intrebat ce cauta fete 90 60 90 laughing si m.am enervat ca zicea ca nu vrea fete delea cu minte de copil si daca ar fi sa imi puna mna pe fund (lol) sa nu fac crize ca altele etc laughing si a spus ca imi raspunde azi si nu mi. a raspuns dar in schimb face prietenul lui ca " ba tu vrei sa stai cu... " si i-am zis de unde stie si face ca de la el... (vas posta convorbirea dar e prea lungahee hee ) si mi. a spus ca daca nu fac sex cu el nu vrea sa stea cu mine si chestii, nu cred ca un baiat e mai important decat viata mea si ori cum mai sunt si altii, voi ce credeti?

11 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

El cauta numai sex, tu chiar nu ai observat? Ai 14 ani. nu te grabi ca ai timp o viata. Daca intr-adevar voia sa fie cu tine nu mai statea atata timp pe ganduri, era spontan.Eu zic sa cauti pe cineva care te iubeste asa cum esti tu "cu minte de copil" si sa incerci sa renunti la individul asta ca nu vrea decat sa-si bata joc de tine.

| DeeaMarry a răspuns:

Baiatul ala nu tine nici cat negru sub unghie la tine. Dupa parerea mea, ti-a spus clar ca vrea doar sa te foloseasca. Lasa-l!

| jordan_8604 a răspuns:

Daca ti-a spus asa inseamna ca el chiar nu te iubeste, cauta doar sex, u nu esti pregatita pentru asa ceva,, cautati unu l care sa te iubeasca chiar daca faci sex cu el macar sa stii ca tea iubit sa nu regreti mai tarziu si protejeazate e foarte important

| Hash001 a răspuns:

Sa nu cazi in plasa lui cu sexul. Vrea doar sex. Lasa-l in pace si cauta altul.

| GLu a răspuns:

Chiar daca sunt baiat, cred ca mai bine iti cauti pe altcineva, care te merita, si daca e sa faci sex, protejeaza-te!

| Yuyakee a răspuns:

Bine punctat ultima fraza ''oricum mai sunt si altii'' baietii de 18-19 chiar 20 nu vor fi cu o fata de 14-15 ani pentru ca ele nu le dau... ce doresc ei cred ca intelegi la ce ma referhappy asa ca daca e mai asteapta putin timphappy exista un baiat si pentru tine stai linistita

| igghi a răspuns:

Un baiat daca te iubeste te asteapta! Daca tu nu te simti pregatita mai bine lasa-l sa isi caute alta.
S-ar putea sa patesti si ca dupa ce o faceti el sa se duca la alta, adica doar te-a folosit. Ai mare grija!

| Colorfulx a răspuns:

Daca trebuie sa faci sex pentru a sta cu un baiat, mai bine las-o balta! In plus, nu pot zice ca este o diferenta mare de varsta dar daca tu nu esti ce cauta el mai bine...il lasi si iti cauti altul...winking

| Dinu_Alex_1991 a răspuns:

Suna ma daca poti 0767719983
sau vb pe mess alex_rapid85

| Dinu_Alex_1991 a răspuns:

Suna ma daca poti 0767719983
sau vorbim pe
alex_rapid85

| psst a răspuns:

Parerea mea. lasa-l! Esti prea mica. iar el este la varsta in care nu vrea de la o fata doar plimbari prin parc, daca ma intelegi ce vreau sa zic. Cauta-ti unul de varsta ta. si o sa vezi ca o sa fie mult mai bine