Nu o face! Eu nu m-as putea impaca cu un fost prieten care are prietena, pentru ca sunt prea orgolioasa! Daca se gandeste si la sex, e clar ca ceva e putred.Cauta-ti alt baiat, cuminte, si nu mai gresi.
NICIODATA sa nu o faci cu unu' doar de frica sa nu-l pierzi.Multi baieti sunt constienti de asta, si impun practic ca fata sa vrea. Dar nu face prostia asta.
Ai toata viata inainte sa faci sex, ai timp destul, nu-ti strica copilaria pentru un prost care nu stie sa aprecieze.Imagineaza-ti cum va face si cu tine, daca acum e dispus sa renunte asa usor la actuala, pentru tine. Ce te face sa crezi ca nu asa vei ajunge si tu? In situatia actualei.
Dragoastea e trecatoare. el se gandeste doar la sex iar tu esti indragostita de el si el stie asta si vrea sa profite.
La fel ca gigiro si eu sunt orgolioasa, niciodata nu m-am impacat cu nici un ex. Filozofia mea e " Daca greseste o data cu siguranta va mai gresii si altadata " Si e o chestie testata pe prietenii prietenelor mele, asta ca nu m-au ascultat.
Niciodata nu e bine sa te intrepatrunzi intre 2 pentru ca o sa ai numai probleme.
Probabil el vrea sa faca sex cu tine si dupa sa plece si sa faca misto cum ai cazut in plasa lui iar tu o sa regreti. Sfatul meu e sa-ti gasesti alt iubit sa te indragostesti de el si atunci daca vrei sa faci si sex, nu din obligatie pentru ca te lasa ci pentru ca asa vrei tu.
Hei.Esti dudaa?
Daca el te preseaza si iti tot cere chestia asta, nu o face!
Daca te ameninta ca te paraseste daca nu faci sex cu el, asta e clar dovada de "iubire".
Asta e... o sa suferi putin, dar o sa-ti dai seama ca nu merita.