| fetitzacuminte a întrebat:

Buna TPU.am 14 ani. m am indragostit de un baiat.are 16 ani. am fost mai demult cu el, dar eu am gresit cu ceva si s a suparat pe mine(pe buna dreptate) acum el e cu alta fata. dar imi spune in fiecare zi ca ma iubeste si sa petrecem sarbatorile de iarna impreuna. dar el se gandeste la sex. ce pot sa fac? a zis ca o paraseste pe aia... dar mi e frica.inca mai sunt virgina. mi e frica ca daca nu o fac il pierd definitiv.help

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Nu o face! Eu nu m-as putea impaca cu un fost prieten care are prietena, pentru ca sunt prea orgolioasa! Daca se gandeste si la sex, e clar ca ceva e putred.Cauta-ti alt baiat, cuminte, si nu mai gresi.

8 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

NICIODATA sa nu o faci cu unu' doar de frica sa nu-l pierzi.Multi baieti sunt constienti de asta, si impun practic ca fata sa vrea. Dar nu face prostia asta.
Ai toata viata inainte sa faci sex, ai timp destul, nu-ti strica copilaria pentru un prost care nu stie sa aprecieze.Imagineaza-ti cum va face si cu tine, daca acum e dispus sa renunte asa usor la actuala, pentru tine. Ce te face sa crezi ca nu asa vei ajunge si tu? In situatia actualei.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| bilexa a răspuns:

Dragoastea e trecatoare. el se gandeste doar la sex iar tu esti indragostita de el si el stie asta si vrea sa profite.
La fel ca gigiro si eu sunt orgolioasa, niciodata nu m-am impacat cu nici un ex. Filozofia mea e " Daca greseste o data cu siguranta va mai gresii si altadata " Si e o chestie testata pe prietenii prietenelor mele, asta ca nu m-au ascultat.
Niciodata nu e bine sa te intrepatrunzi intre 2 pentru ca o sa ai numai probleme.
Probabil el vrea sa faca sex cu tine si dupa sa plece si sa faca misto cum ai cazut in plasa lui iar tu o sa regreti. Sfatul meu e sa-ti gasesti alt iubit sa te indragostesti de el si atunci daca vrei sa faci si sex, nu din obligatie pentru ca te lasa ci pentru ca asa vrei tu.

| Hahaha_5483 a răspuns:

Ascultati inima si fa cum zice eahappy

| fanfan a răspuns:

Terminata scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baietii destui nu o face nu te merita

| Verdee a răspuns:

Hei.Esti dudaa?batting eyelashes
Daca el te preseaza si iti tot cere chestia asta, nu o face!
Daca te ameninta ca te paraseste daca nu faci sex cu el, asta e clar dovada de "iubire".
Asta e... o sa suferi putin, dar o sa-ti dai seama ca nu merita.winking