| Elenamariaioana a întrebat:

Bună TPU, Am 14 ani, nu am avut conctat sexual și menstruația mi-a venit de aproape 2 ani și acum mi-a întârziat 2 luni.Din ce cauza nu pot sa îmi mai trag burta aproape deloc și se modifica, ba e plata, ba se umfla? De obicei este umflata, când alerg îmi vine amețeli, îmi piuie urechile și îmi vine sa stau neapărat jos, ma cam arde stomacul și acum o luna am avut secretie cu sange și peste 3 zile mi-au curs niște picături de sânge timp de 3 zile și curgeau una pe zi.S-a mai întâmplat cuiva? Sunt foarte palida. Dimineața când ma trezesc am fata foarte umflată.Ce ar putea fi?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor la ginecolog, vorbeste cu mama ta sa mearga cu tine si spune-i medicului ca ai piure in urechilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu putem sa știm ce ai. Spune-i mamei și mama să te ducă cât mai repede la medic.

| Alex2o223 a răspuns:

Mergi la un ginecolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Ciclul menstrual la fetite vine cu intarzieri de mai multe luni, pana se regleaza.
Discuta cu mama ta ce se intampla, ca ea este singuar care iti poate explica cand vine ciclul fiindca tu o menstenesti pe mama ta.

Cat priveste cresterea burtii si retragerea ei, depinde NUMAI de ce mananci si bei, ca asa te ingrasi, numai cu mancare, la anisorii astia!

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic. Daca menstruatia nu ti-a venit 2 luni se mai intampla si nu e neaparat motiv de ingrijorare, insa daca vorbim de 3 luni atunci mergi urgent la medic.Considerand ce descrii, ar trebui sa mergi chiar de pe acum.