Ar trebui să continui tratamentul dar, totodată, să ai răbdare. Creşti, asta e... Să creşti mare!
Si eu am la fel. Nu iti va trece de la niște creme, ci doar va ameliora. Așa se întâmpla cand ajungi la "pubertate", nu iti face griji funda?
Nu pot sa vad imaginea dar cred ca e vorba de acneea vulgaris daca e vorba despre asta sa stii ca scapi greu cu ea si pot ramane semne daca iti permiti sa mergi la salon acolo iti fac bai de plante si iti scot cosurile apoi aplica o masca speciala pentru tenul tau facuta atunci pe loc si dupa 10 sedinte scapi de cosuri apoi urmezi un tratament, dar sa nu folosesti fond de ten ca mai rau faci, iar daca vrei neaparat fond de ten mergi la dermatolog pentru a face cateva teste pentru ati face un fond de ten special pentru pielea ta. Prietena mea asa a scapat de ele bafta!
Sa scapi de ele nu prea poti doar sa le diminuezi. Skinoren, praf de argila+ o crema de maini de la DOVE le folesesc si isi fac destul de bine treaba dar eu am 4 ani in fata ta.
Incearca sa te feresti de praf si alte mizerii si daca te deranjeaza chiar asa de tare cumpara-ti un corector de ten.
Faza cu fata cred ca te-a luat la misto... daca nici cu argila nu-ti trece iti pui alta fata...
Bafta!