| IuliaIvan16 a întrebat:

Am 14 ani si acum 2 zile m-am combinat cu un tip de 16 ani care este cam timid. Vreau sa ne intalnim dar nu stiu ce sa fac. Daca ii este rusine sa ma sarute? Cel mai bun raspuns primeste funda garantat :*

Răspuns Câştigător
| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea, toti suntem timizi la inceput. Spune`i ca vrei sa iesiti la un suc, cel mai bun loc pentru voi ar fi la Mall, la un suc, mancati o prajitura...va cunoasteti mai bine,asa e la inceput.

Insa nu fi si tu pudica,ia-l saruta`l tu,spune diverse glume,fa`l sa se simta bine, de fapt sa va simtiti bine.
Fa tu primul pas, apoi o sa-l faca si el, iti spun eu, cand o sa ajunga sa te cunoasca mai bine o sa-ti doresti sa fie timid din noulaughing).

Baftă.

| IuliaIvan16 explică (pentru Manuellllaa):

Crezi ca, daca eu o sa ma duc la el si o sa il sarut, o sa ma respinga?

| Manuellllaa a răspuns (pentru IuliaIvan16):

Nu cred, nu ar avea de ce sa te respinga.
Nu pierzi nimic daca incerci.

Da. Asa o sa fac. Maine o pun in practica.

Succes.Sa ne spui cum a fost.

Promit. Multumesc mult pentru sfaturi.

Vreau sa iti spun ca ti-am ascultat sfatul si am facut primul pas. Mai apoi a incercat si el si ne-am simtit bine. Multumec mult.

Nu ai pentru ce! :*

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-o sa te sarute la doar doua zile de relatie, mai ales ca ai doar 14 ani. Intai va veti cunoaste si o sa ajungeti si la sarut, dar mult mai tarziu. Ocazie cu care mai cresti si tu.

| Georgiana05 a răspuns:

Încearcă, nu ai nimic de pierdut!

| doc69 a răspuns:

Discuta cu el ca sa nu il iei prin surprindere si afla ce gandeste despre sarut despre erotism..si reactionezi

| PlayWithMe a răspuns:

Daca ii este rusine, incearca sa fi tu "barbatul" din relatie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Dariiiii a răspuns:

Sunteti de doua zile impreuna, mai ai rabdare, ai timp de giugiulealalaughing. Inatlniti-va, vorbiti, povestiti, simtiti-va bine, beti ceva, plimbati-va, tineti-va de mana, etc. Daca e timid trebuie sa il iei mai incet, pana prinde si el curaj si dupa sarutul va veni de la sine. Ai 14 ani, mama, nu te mai grabi asa.winking Bafta!

| IuliaIvan16 explică (pentru Dariiiii):

Mi se pare ca el este ceva mai retras.

| bogdan2873 a răspuns:

Sarutal tu prima si apoi ai sa vezi ca dupa aceea nu mai te lasa sa respiri laughing
Bafta!