| goldbachh a întrebat:

am 14 ani si am o prietena de 15 ani. Suntem impreuna de 10 luni si ne sarutam mult! O iubesc foarte mult si ea ma iubeste pe mine. Contactul sexual este o varianta? Am penisul de 16 cm in erecție! Dau funda

Răspuns Câştigător
| 1Me9 a răspuns:

AnaMaria, am avut iubite care au facut o si la 14 ani, nu e vorba daca e o optiune sau nu sexul, dar te rog, nu ramane blocata in anii '80.
No hate, dar, raspunsul e cam deplasat, avand in vedere ca i-ai zis lui astepte 4 ani, cu ce sens?!
Nu are de ce sa piarda atat timp, atat timp cat se protejeasca si e atent la chestiile de genul, nu inteleg de ce nu ar putea sa faca sex

Nici eu nu consider ca ar fi neaparat o varianta, dar totusi, raspunsul tau, ca si multe de altfel, sunt cam deplasate de realitate, din pacate asta e realitatea in care traim, toti vor sex inca de mici, ambele tabere, nu doar baietii!?

Revenind la intrebare, daca ea vrea, e o fata usoara, mai ales ca aveti 10 luni si are 15 ani ea, din partea ta, inteleg entuziasmul asta de a face sex, toti am fost asa candva.
Daca vrei ca o fata sa faca asta cu tine ai nevoie si de momente cand sunteti doar voi 2 si 1 un pat, in care sa fii atent cu ea, sa vrei sa ti cada din cer asa in pat, nu e posibilhappy.
Tin sa precizez ca orice fata cu care am facut sex si era asa mica, acum la 19 -20 ani sunt ultimele centuriste.happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru 1Me9):

Baiete, eu stiu ca unii din voi vreti sa va prezentati ca mari maiestri ai sexului, dar sa nu uitam ca ai doar 16 ani si ceea ce povestesti pe aici, este doar imaginatie fabulatie.
Asadar, lasa sfaturile in seama adultilor, care stiu cu ce se mananca sexul si la ce varsta este propice sa-l practici.

PS daca cumva ai uitat topicul unde ti-ai declarat varsta, uite aici:
https://www.tpu.ro/......parute-am/

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Contactul sexual la varsta asta nu este o optiune!
Sunteti amandoi copilasi si mai aveti foarte mulet de invatat si experimentat, pana sa ajungeti al sex.
Poate peste 3-4 ani, dar in nici un caz acum!

Cat priveste masurarea penisului, se face cu rigla PESTE cuculet, nu dedesubt, de la gaura fundului.
Uite aici cum se procedeaza corect:
http://www.penimaster.ro/masorlung.html

| oricine1999 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu crezi ca oricine zice ca are penisul peste 12 centimetri minte?

| Violleta2022 a răspuns (pentru oricine1999):

Nu toti mint, doar tu.
Ar exista o singura explicatie care te-ar face si pe tine sa crezi, cand ti-l masori de la gaura fundului, cu siguranta este mult mai mare decat in realitate.
Uite cum se masoara corect:
http://www.penimaster.ro/masorlung.html

| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta voastra oricat ar fi de mare si de intensa iubirea contactul sexual nu poate fi o varianta plauzibila si nici acceptabila. Pentru astfel de situatii a fost ''inventat'' sexul surogat denumit : PETTING.
Activitatea sexuala denumita petting poate fi considerata ca fiind un excelent inlocuitor al sexului real. Insasi din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul corect executat inseamna un pic mai mult deoarece reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor etc. extinse pe intregul corp in vederea excitarii locurilor/zonelor erogene ale partenerului. In timpul petting-ului totul este permis, adica chiar si cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire intretinerea sexului real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea tuturor actiunilor la care pot recurge cuplurile de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la care apeleaza tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau mai hard, dupa numarul de haine pe care le pastreza tinerii pe ei...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim sau sexual pentru tinerii virgini, fiind de fapt o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei accepta sa practicati asa ceva. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să mai așteptați un pic.

| Plato a răspuns:

AnaMaria are dreptate, copile! Va distrugeti copilaria, habar nu ai ce gandesti.
Tu ai ales raspunsul care ITI PLACE, NU pe cel CORECT.
E de nedescris de nepotrivit sa te gandesti la asa ceva. Desi in clipa asta nu-ti va veni sa crezi, la un moment dat in viata vei regreta enorm daca faci greseala asta. Sexul NU e pentru copii.

Degeaba bagi capul in pamant ca strutul, copil inconstient, mai bine asculta de cineva mai matur, ca tu nu stii pe ce lume traiesti.
In 90% din cazuri, AnaMaria vorbeste prostii, dar acum are dreptate. N-as avea niciun motiv sa-i tin partea altfel. Crede-ma cand iti spun ca trebuie s-o crezi pe ea.
Raspunsul imbecil pe care l-ai consider cel mai bun, ti l-a oferit un alt copil, care, la fel ca tine, NU STIE NIMIC.

Am trait de 2 ori cat tine, AnaMaria si mai mult, deci intelept ar fi sa ne asculti pe noi, nu pe un copil.

Ar fi o totala lipsa de respect fata de tine si de parintii tai sa faci prostia aia.

| vampyremisa a răspuns:

Sincer, inca nu sunteti indeajuns de dezvoltati ca sa simtiti toata placerea. Mai bine mai asteptati putin, totul tb sa fie natural si in niciun caz fortat. Aveti grija de voi, protejati-va intotdeauna (inclusiv la primul act!) si nu ezitati sa mergeti la medic (care nu are voie sa divolge ce le spuneti lor, mai ales daca sunteti majori)