Sal,Razvanele,nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea.Degeaba o ai de 30 de cm daca habar n`ai s`o folosesti.Fi curajos si sigur pe tine.Gandind negativ, atragii negativul.Asa ca fi optimist.Crede`ma,daca vei fi relaxat, totul se va intampla ca la carte.Si 15, 7...hmm,e o marime destul de buna si ti-am spus,conteaza cum lucrezi.
Deci, eu iti urez bafta!
App, sa`mi trimiti un msj si sa`mi spui cum a fost.
Numai bine!
Nu, nu cred orisicum ca la 14 ani o ai de 15, 7, si daca fata aceea de la 14-15 ani sau cat are [Doamne fereste sa fie si mai mica], doreste ceva mai mare, stii si tu cam ce o sa iasa din ea
RazVanele. din punctu meu de vedere nu conteaza marimea. conteaza cum lucrezi cu instrumentu . te asigur eu ca o sa fie bine ai incredere in tine. si nu mai fi asa rusinos ca, cu rusinea no sa faci nimic . asa ca Spor'La'Treaba si Baga tarE succesc astept un com sa imi zici cum a fost :*
Razvanel,de ce-ti faci tu astfel de probleme, tocmai acum, cand esti in clasa a 7-a sau a 8-a? Ar trebui sa te gandesti la scoala si nu la regulat.ca de asta o sa ai tot timpul, mama! Banuiesc ca fata are 13 ani sau 14, sau ma insel? Crezi ca vei sti mai multa matematica sau romana daca-ti racoresti oualele?
E foarte buna marimea, unii chiar mai mari decat tine o au mult mai mica asa ca nu te ingrijora Conteaza sa stii cum sa o folosesti si conteaza sa o iubesti pe fata respectiva Daca nu uiti trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cum a fost
Succes!
Ti-ai masurat si mm?
Nu ca ar fi problema mea.
Nu conteaza chiar asa cum marimea, Conteaza sa stii sa o folosesti cum trebuie.
Multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc sa nu ma fac de ras multumesc foarte mult :*