Depinde cum se numeste agentia, unele sunt serioase altele sunt agentii fantoma, deci ai grija pe unde umbli:*
Site-ul merge,doar ca a scris ea paranteza la sfarsit.
Daca nu apar, fa reclamatie la OPC sau ceva. Daca apar, imi trimiti si mie un mesaj pe privat cu linkul sa te vad.
Nu cred ca este o agentie serioasa. Eu am patit.o si am fost foarte dezamagita. Oricum m.am uitat pe site nu au nicio poza nimic, doar niste simple vorbe spuse in vant . Eu zic sa renunti cat nu pierzi niste bani
Si eu am patit asemanator, doar ca era agentie de modeling. Pe loc nu-ti spune ca trebuie sa dai bani, dar cand te suna ei sau te duce la sediul lor atunci iti zice. La mine a fost faza ca trebuia sa ma duc cu unul din parinti, dar ca sa ma inscriu trebuia sa dau bani. Si era o suma destul de mare. Eu zic sa nu te duci pentru ca agentiile astea vor sa scoata bani. Sper ca te-am ajutat.
Pai am si eu o prietena care la fel a fost abordata pe drum...
Si pe ea a sunat-o si merge si acum:d
Dar vezi ca mai trebuie sa mai dai inca 8 milioane (vechi)
Lol e doar o pacaleala.Am patit exact acelasi lucru cand eram la mare acum 2 ani.Mia facut cateva poze tata a dat banii si neam prins pana la urma ca a fost pacaleala...Si la mare anul urmator tot asa si tata a zis nu mersi mai mi-am luat teapa odatasi ala da? lol...deci pacaleala daca e firma serioasa nu cere bani si iti ia nr de telefon detalii etc.
E o mare excrocherie eu am patit`o cand aveam 9 ani. si nu am dat 50 de lei am dat 400 de lei. pentru un *** de album.