| vlad_2588 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata care e cu mine in clasa! Problema este ca si celui mai bun prieten al meu ii place de ea!
Amandoi avem cate un avantaj : Eu am mai fost cu aceasta fata cam acum 2ani dar de cand ne-am despartit nu ne-am mai vorbit prea mult decat conversatii de genu : Buna ce faci? nimic mai mult... El vorbeste foarte mult cu aceasta fata si se inteleg foarte bine.
Ce ar trebui sa fac sa ies in evidenta si sa o fac sa ma placa? Tinand cont ca sunt si un pic timid... din pacate!

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Daca e intr-adevar cel mai bun prieten si tu doar o placi pe fata respectiva si nu e vorba de iubire renuntati amandoi la ea. Nu se merita sa pierzi o prietenie de ani de zile pentru o fata. Daca nu-ti e bun prieten si crezi ca ai lasa prietenia voastra pentru fata respectiva atunci incearca sa te apropi mai mult de ea. Vorbiti pe mess, cere-i numarul de telefon si invit-o undeva. Lasa timiditatea de-o parte ca nu e buna la nimic.

3 răspunsuri:
| Yguaze a răspuns:

Nu cred ca ce ai tu se poate numi avantaj... Incearca sa vorbesti cu ea spune-i ce simti si incearca sa o cuceresti! Impresioneaz-o cu ceva ce stii tu sa faci cel mai bine! daca e o fata care adora baietii romantici, fii romantic! Spune-i ce simti!

| eve_7003 a răspuns:

Hmm... pai najpah situatie sad zic eu ca ar trebui sa vb cu ea mai mult sa vb cu ea p mess si poate daca vrei poti sa o intrebi ce parere are ea despr tine si daca te intreaba si p tine ii zici" te iubesc" si nu glumescbig grin eu asa am fakutsi a mers ( sunt ff timida cu baieti )daca vrei sa te mai ajut uite id meu eve. evelyn08 D: adaca vrei!

| MiTzA_5483 a răspuns:

Stii, cred ca nu ar trebuie sa-i faci decalaratii deodata, mai intii straduite sa vorbesti cu ea mai des, ca ea sa-si recapte increderea in tine, si numai in cazul cind vei observa simpatie si din partea ei, atunci sa-i spui, ce simti, depinde de genul de baieti pe care il prefera, daca ai mai fost cu ea, probabil ca ii stii placerile, fai pe plac. si nu-i arata ca esti timid...
BAFTA!