Sigur ca te place, esti centrul atentiilor lui.
Zambeste-i si tu, mai glumeste cu el uneori, sa-l incurajezi si curand isi va gasi curajul necesar sa iti dezvaluie acest secret.
Deocamdata se teme c-o sa-l refuzi si nu indrazneste mai mult.
Tot ce e posibil sa te placa daca da semne asa de mari. Vorbeste si tu mai mult cu el, invita-l la un suc daca el nu o face, si la plimbari cu bicicleta, role. Si dupa cateva zile/saptamani il intrebi daca vrea sa fiti impreuna si ca va potriviti.
Wow te pleceee!
Daca vrei sa fiti impreuna intreaba-l!
Poate e mai timid si i e frica sa nu-l refuzi.Intreabal!
Ce dragut, isi bate joc de prietenii sai de fata cu tine fiindca vrea sa te impresioaneze, sa te faca sa zambesti , cred c-ar fi cazul sa-i spui ca-l placi, e reciproc :3.
Probabil ca te place sau nu stie inca sigur ce simte. Cred ca ar trebui sa-i dai de inteles ca si tie iti place sa petreci timpul cu el etc... Sa faci tu primul pas, dar indirect. Si vei vedea cum reactioneaza, dar ai grija! Sa nu fie genul care sa fi pus vre un pariu cu cineva sau etc ca va fi cu tine.
Cred ca te place foarte mult.Asta am inteles din gesturile lui, dar poate ii e frica sa o spuna pe fata, Daca te face sa razi si alte treburi ia-l de manuta trage-l intr-un colt si intreaba-l, dar sa i zici ca iti place de el
Eu cred ca te place, ai putea sa ii dai de inteles ca si tu il placi, dar sa nu fii prea insistenta! Daca nu risti nu castigi. Mult noroc :*