Daca nu iti raspunde la zambet cu siguranta nu stie ce sa faca. Sau poate e mai timid. Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el face to face, intr-un loc retras ( poate dupa scoala) doar voi doi si sa ii spui ce simti. Mai este sunt si site-urile de socializare, dar mie sincer mi se par o prostie ( asta ar trebui sa fie pe ultimul loc cand incerci sa cuceresti pe cineva ). Doar nu vrei sa il impresionezi cu un emonticon, corect? In plus nu ai de ce sa iti fie frica, daca nu incerci nu castigi. Si chiar daca te va refuza vei sti ce sa faci mai departe fara sa iti formezi spernate legate de el. Bafta! Funda? :*
Cauta un baiat care sa te si placa, pentru ca dragoste si/sau sex nu se pot face cu sila, chiar daca tu esti pregatita.
Graba strica treaba, iar cand vine vorba de relatii, orice greseala, orice eroare se repercuteaza asupra echilibrului si implinirii acelei relatii cunadevarat serioase de mai tarziu numita familie.
La varsta aceasta erorile se fac mai usor
Nu stiu ce zic, eu cred ca nu te prea baga in seama si nu-ti arata afectiune, fiindca, poate, zice ca esti prea mica adevaru asta fiind fata de el esti mica si nu cred ca ar trebui sa mai continui, fiindca el poate peste putin timp o sa-si inceapa viata sexuala daca nu a inceput-o si tu fiind mica poate nu vrea sa fie ispitit o fi mai serios si nu vrea sa se ia de fete care sincer eu cred ca ar trebui sa stea in banca lor momentan sa nu treaca. de saruturi pupici, maxim pipaieli, fiindca el fiind mai mare nu se va oprii doar la astea Bafta, si sper ca te-am ajutat si daca vrei sa-i atrgi atentia nu stiu iesi cu niste prieteni intalneste-te cu el baga-l in seama etc si poate cine stie
Baga-te in seama pe FB daca in viata reala e mai greu. Si daca te lovesti de un refuz doar nu e un capat de tara. Priveste situatia mai relaxata
linarkfts întreabă: