| RoxieXoxo a întrebat:

Am 14 ani si imi place mult un baiat.ma inteleg bine cu el. avem secrete. Dar nu stiu cum sa ma cuplez cu elstraight face nu stiu ce sa fac! el este si prieten bun cu fratele meu.si nu stiu. mi-e rusine! HELP!

5 răspunsuri:
| jasmine73 a răspuns:

Ajuta-te de fratele tau, aranjati iesiri impreuna pentru a-l cunoaste mai bine, e de preferat sa nu fortezi nota, sa nu ataci cand el nu e pregatit, vei simti cand este momentul sa vorbesti deschis cu el, de obicei baietii sunt mai timizi la varsta asta, asa ca incearca sa-i spui tu ce simti pentru el, succes

| Yoana a răspuns:

Vorbeste cu fratele tauwinking el te poate ajuta. incerca sa afli mai multe de la el despre baiatul ala kiss

| VanessaKISS a răspuns:

Cristina si eu am trecut prin faza asta si eu am facut in cat sa ma aproprii mai mult de el; sa. i aflu preferiintele; sa vorbesc cu fratele meu despre problema asta

| RoxieXoxo explică:

El este si foaarte rusinos! Si mi-a spus si el. Dar nu cred ca pot vorbi cu fratele meu despre asta chiar daca ne intelegem bine big grinbig grin

| B3B3LuShA_8010 a răspuns:

Hmm.pai ai putea vb deschis cu el. daca va intelegeti bine ai putea sa ii dai de inteles ca iti place de el.sa vorbesti deschis altfel poate nu o sa isi dea seama si o sa se cupleze cu alta si o sa iti fie foarte greu atunci.mai bine spune-i in fata ce simpti. poate si lui ii place de tine si nu are curajul sa iti spuna.
asta e parerea mea.
sper ca ti-am fost de ajutor in vreun fel sau altul...
bafta:*