| bombasexy00 a întrebat:

am 14 ani si mama nu ma lasa am uniubit. zice ca sunt prea mica ca trebuie sa invat.cum credeti ca o pot convinge sa ma lase sa am unul? eu plac un baiat si el pe mine si nu putem fi impreuna din cauza asta...va rog dati mi niste sfaturi! dau funda!

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu-ti trebuie mai fata prieten la 14 ani...ascult-o pe mama ta, ca are cativa ani in plus fata de tine si stie ea ce stie.

| NatureSelf a răspuns:

Pai la 14 ani, mama ta stie cel mai bine, asa ca ascult-o pe ea,

| Tania a răspuns:

Pai puteti sa fiti impreuna, dar mai pe ascuns asa.
Nu este neaparat nevoie sa afle.
Nici pe mine nu ma lasa sa am prieten la 14 ani si am avut 2hee hee asa ca atata timp cat sunteti cumintei nu-i problema se rezolva.

| Ofiintă a răspuns:

Buna

Cred ca mama ta are dreptate, ai 14 ani si diferite responsabilitati de indeplinit. In primul rand ai scoala esti in clasa a-vii-a sau a-viii-a sunt sigura ca unul dintre aceste doua clase si va trebui sa dai doua examene pentru a intra la liceu.Eu zic ca cele mai importanta sunt examenele si sa intri unde iti doresti, iubitul mai poate sa astepte pana cand cel putin vei intra la liceu.
Numai bine
Pa, pa

| MishikiCrisy a răspuns:

Fii cu el pe ascuns, asa e si mai romantic! Funda? A da, si continui asa pana te lasa sa i unul, apoi folosesti o strategie sa para ca de abia fa-ti facut iubiti.

| Orte95 a răspuns:

Cred ca mama ta are traume in legatura cu asta si nu vrea sa ai si tu probleme din cauza unei relati de la varsta asta.

| djmk1988 a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa iti asculti mama, iti vrea binele. Am trecut si eu prin intamplari asemanatoare acum vreo 10 ani si nu gaseam explicatii plauzibile. Ea stie ce este mai bun pentru tine, sa nu ii porti ura pentru asta, mai tarziu s-ar putea sa ii multumesti.

| DeeaDelirata a răspuns:

Mie-mi spui? Tata i-a zis prietenului meu ca daca se atinge de mine ii taie ouale rolling on the floorSaracu l-o speriat putin laughingDar acum stau la mamamea in Germania si e ok.Ma lasa.Cu toate ca o cunosc pe masa si pe fratesu blabla, mamamea nu vrea sa-l cunoasca pe el. Zice ca are emotii rolling on the floorCer stupid ma rog big grinPai daca nu accepta nu inseamna ca trebuie sa asculti de eathinking Habar n-am zic ca nu-i mare branza sa ai un prieten desi dupa unul vine altul blabla.Eu am avut unul din obligatie cumva.Ma pus prietena mea.Si il urasc pentru asta.Ma punea sa ma dezbrac si toate alea, dar nu afceam si tipa la mine, dupa aia zicea haii te iubeesc iubitasadDupaia tipa iar la mine.Doamne iarta-ma ce idiot laughingIn germnaia am altul, deci primul meu prieten "pe bune" si zic dupa parerea mea, ca pana nu te culci cu el nu simti ca e prietenul tau big grinLa mine asa e thinking Abia dupa aia am simtit asa misto big grinMa gandeam intr-uan la el.Si acum de fapt.Si daca vrei sa-l pastrezi mai mult, vedeti-va mai rar, nuam bine ca n-ai voie sa ai prieten ii zici asta si va vedeti mai la 2 3 zilebig grinSi cand va vedeti faceti si voi CE VA vine.Nu cred ca zice mamata ceva :-JDaca vede ca o sa aveti relatia asta mai pe lunga durata ii va fi ok big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ascuns. si ce daca te pupi si tu cu unul prin tufisuri big grin

| PisicutaaMica a răspuns:

Pe ascuns! De ce trebuie sa afle ea

| PrOJoKeR a răspuns:

Ai putea sa ii zici mamei tale ca nu e treaba ei si daca tot nu accepta poti sa te intalnesti cu el pe ascuns