| Harletz a întrebat:

Am 14 ani si mereu m-am uitat dupa fete, chiar din clasa a5a. toata familia mea imi spune ca sunt gagicar si ca stiu s m descurk cu fetele dar aseara am avut o intamplare nu tocmai placuta si nu stiu cum sa reactionez, as vrea parerea voastra sincera pls. eram in autobuz veneam acasa de la un prieten de-al meu la care mai mergem si bem fara sa stie nimeni si era aglomeratie. stateam lipit de un baiat de liceu cred era mai mare ca mine oricum si deodata mi sa ridicat penisul(eram lipit cu penisul de fundul lui) sa imi fac probleme ca miar putea place baietii si as fi gai? va rog sa-mi raspundeti ca sunt disperat, nu mai pot dormi naotptea cu gandul ca mi-ar placea baietii. FUNDA

7 răspunsuri:
| Brain_1291 a răspuns:

N-am inteles niciodata pe barbatii care se sperie la gandul ca ar putea fi gay. ori esti ori nu esti. cum poti sa spui asa ceva? mie imi plac fetele si nu-mi plac baietii. stiu ca nu-mi plac baietii si nu dorm noaptea cu frica, ca as putea fi gay. sorry dar nu inteleg...

| tocoal a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Oricui i se poate intampla asta.Si mie mi s-a intamplat in autobuz; nu ai de ce sa-ti faci griji atata timp cat nu simti o atractie foarte mare fata de ei.

| Lolly184 a răspuns:

Pai de ce sa iti fie frica, atunci cand stii ca tie iti plac fetele. Daca ti s`a intamplat asta in autobuz nu inseamna ca esti gay.stai linistit

greece12
| greece12 a răspuns:

Hai,mai! Esti serios? Bausei,erai in aglomeratie,poate ai vazut si vreo tipa care ti-a placut, erai lipit de baiatul ala, asa s-a intamplat si punct.Nu-i da mai mare amploare decat are! Ma mir ca nu ti-a tras ala vreun pumn,dar ma rog.
Daca n-ai fabulat,nu-ti fa ganduri,gay nu devii asa,peste noapte. Daca ti-ar fi placut baietii, ai fi stiut si singur, nu te mai agitai aici sa ne intrebi pe noi.Nu esti gay deloc!

| Zenithf a răspuns:

Eu zic sa te uiti la videoclipul "Alejandro" a lu' lady aia, Gaga. laughing
Vezi cand ti se ridica nivelul politic, cand ii vezi pe baietii aia 'faini' din videoclip, sau cand o vezi pe naspeta aia de 'lady'.
Inca o chestie, desi astia care sustin drepturile gay-lor spun ca te nasti asa si ca nu exista tratament, se pare ca nu este tocmai cum spun ei, si ca exista tratament pentru aceste aberatii.

| fazu a răspuns:

E de la betzie ma.rolling on the floor)spartule.baga si tu mana la **** si vezi daca esti gay

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Gandeste-te unpic, daca nu ti-ar fi frica, atunci nu ti-ar pasa deci tie iti plac fetele! happy