Buna, ai putea sa iti cauti un prieten si sa, scapi de grijii.
Da-mi add la id baiatul_4ever te ajut eu sa iti fk un prieten ASTEPT ADD-Ul tau
Pai...nu are de ce sa iti fie rusine. Poti foarte usor sa vorbesti cu ele.Le zici ca nu ai avut nici un prieten pentru ca nu ti-a placut de cei care ti-au propus si din asta o sa faceti alt subiect de vorba! Nu are de ce sa iti fie rusine. Sper ca te-am ajutat. Pa, pa
Ai doar 14 ani.Nu intra zilele in sac Iar cu rusinea eu zic sa no cataloghezi asa,toate la timpul lor,faza ca ai refuzat baieti finca erau urati e alta treaba, poate esti genul mai pretentios nu e rau ca gandesti asa, dar incearca sa descoperi si frumusetea interioara a unui baiat nu doar cea fizica...nu judeca o carte dupa coperta.
Lasa-ma sa iti raspund la intrebare cu o intrebare.Tu te uiti la un baiat doar cum arata?
Cand te mai intreaba,spune-le ca ai avut mai multi prieteni decat toti neuronii prietenelor tale la un loc. Pai,le zici ca nu e treaba lor, sau incerci sa eviti astfel de situatii sau cel mai bine ar fi sa le spui adevarul, ca nu iti place de nici-un baiat pentru ca sunt urati. Daca nu iti place nu esti obligata sa fi cu el. Mai ai timp pentru din astea. Bye.
Si? Nu e nicio rusine ca nu ai avut pe nimeni.Esti tu.Mai sunt fete in situatia ta, nu esti singura. Spune-le ca deocamdata inveti.Esti la inceput, esti tanara.
Nu trebuie sa iti fie rusine, doar sunt prietenele tale, in plus ai doar 14 ani prietenii se fac pe la 18 ani nu iti termina copilaria asa repede ca o sa iti fie dor de ea
AndrewTate7789 întreabă: