Pai frate sa stii ca cu toate cuvintenele pe care ne le-ai spus nou aici ai putea s-o cuceresti si ar putea intelege ca o iubeasti si ca nu ca vrei sa iti bagi joc de ea
Poate ca ea nu isi doreste un prieten si de aceea te-a refuzat. totusi mai incearca inca o data, dar nu asa pur si simplu; ia si tu o floare, o ciocolata, spune-i frumos ca o placi cu adevarat si ca ai vrea sa fiti impreuna, dar daca ea nu accepta acest lucru atunci spune-i ca te multumesti doar cu prietenia ei daca vrea sa ti-o ofere
Poate nu vrea, daca ti-a spus odata "nu" e cam urat. A fost greseala ta ca i-ai spus prea devreme, poate, si ea nu te vedea decat ca pe un prieten. Poti sa mai incerci odata dar nu sa ii spui doar "Auzi, eu te plac si vreau sa fiu cu tine." pentru ca atunci raspunsul tot "nu" ar fi. Explica-i ce simti pentru ea, creeaza un textulet gen " sti bine ca de ceva timp eu te plac, si imi place sa fiu amicul tau dar imi doresc ceva mai mult, nu vreau sa te presez, bla bla bla " si daca iti spune tot "nu", mai bine gasesti o fata care sa te placa si sa tina la tine, pentru ca exista una care te merita si nici nu trebuie sa te rogi mult de ea.
Poate chiar a crezut ca o iei la misto.mai incearca o data dar sa fiti singuri. invit-o la un film sau undeva sa mergeti voi doi