Draga Danielita,
esti foarte tanara sa ai o relatie cu un baiat.Mama ta te iubeste si doar vrea sa te protejeze, dar te inteleg foarte bine ca iti face placere sa fii cu prietenul tau pentru ca si eu la varsta ta eram indragostita deja.Sigur primele prietenii trec si rar raman pe o viata... dar e foarte frumos sa le traiesti.Eu ti-as zice sa incerci sa vorbesti cu mama ta si sa continuati in limitele intelegerii cu ea.
E normal ca mama ta sa-si faca griji la varsta asta a ta, insa incearca sa-i explici ca esti deja adolescenta si te-i indragostit si tu de un baiat bun, care te protejeaza si nu te pune sa faci sex cu el doar sunteti impreuna.Ar trebui sa-i zici lucruri din astea si sunt sigura ca o sa te inteleaga deoarece si ea a avut 14 ani si ar trebui sa stie cum e.Succes
Sa ii explici ca ai crescut ca e vremea sa ai si tu un prieten si asiguro ca nu se va intampla nimic mai mult. adica nu sex! cel putin nu acum la varsta asta. poate de asta se teme.
Pai il cunoaste, nu are nimic impotriva lui ca persoana dar spune ca sunt prea mica pentru a avea un prieten
Buna.Poate mama ta ar intelege mai bine relatia voastra daca intr-o zi l-ai prezenta pe prietenul tau mamei tale.Hmm...Ce zici?
Incearca sa vb cu mama ta si sa-i explici, oricum parinti iti vor vrea in todeauna binelesfatu meu e sa ii spui mamei tale ca acum daca nu era tatal tu nu te avea acum pe tine deci sa-ti de-a o sansa pentru a stii ce sa faci in viitor!
Funda?