| DarkWolfPack a întrebat:

am 14 ani si sunt foarte timid, mai nou simt ca zilnic pierd cate putin din increderea mea, si nu stiu ce sa fac.
Stiu ca este o atitudine neavantajoasa, si ca asa nu o sa reusesc niciodata sa o "cuceresc" pe fata pe care o plac. Stau si ma ascund in spatele unui "zid" compus din "daca spune nu","daca" si iar "daca" si sa nu uitam de "nimic bun nu se va intampla", as vrea sa ma schimb dar nu pot si nu stiu cum. Daca puteti va rog sa ma ajutati. T.T

Răspuns Câştigător
| allacata a răspuns:

Daci sa eram si eu la varsta ta, ancearca sa comunici mai mult cu persoanele apropiate si ai sa vezi ca o sa prinzi incredere in tine, pentru ca asa nu o sa ajungi nicaieri, sper ca ti-am fost de asutor,

5 răspunsuri:
| Uofficial a răspuns:

Mergi la un psiholog si te va ajutawinking

| nicolas25ianis a răspuns:

Nici nu trebuie sa te schimbi, ai 14 ani e normal sa fi timid, cu timpul o sa razi de perioada asta. Legat de fete nu stiu ce sa zic ...la 14 ani sunt speriate de o relatie, inca au vocea parintilor in cap asa ca, daca te refuza nu esti tu de vina, bafta

| DragosNebunu a răspuns:

Ffff,in aceeași situație sunt si eu....si fata e foarte draguta si sensibilă si încerci sa fi pe placul ei si da...aceeași poveste bro te inteleg

| AliceWonders a răspuns:

Pai se pare ca ai identificat singur problema. Ia-ti inima in dinti, cum se zice, si sari peste complexe. Ce se poate intampla rau?