| CipriaN12345 a întrebat:

Buna TPU.am 14 ani si tin in aceasta vara am fost in tabara am cunoscuti niste fete.si nah a inceput sa imi placa de o fata nu ma lua in seama si nah.am baut m-am distrat si tot ma apropia de o fata din tabara si incepusem sa tin la ea, ma atragea in felul ei.frumoasa corp frumos big grin.si nu am facut nimic cu ea pentru ca totu era ascuns adica nu ia-m zis ce simt pentruea.in fine am plecat acasa am plans in tren big grin in fine si vorbeam cu ea prin mesaje si spunea ca simte la fel pentrumine.nu o credeam deaorece era mai nu stiu cum sa zic... mai vagaboanta asa imi parea am vb pe mess mesaje lalala etc.si am vorbit cu ea cu prietenele ei dar faza e ca sunt din medgidia ea Buzau si distanta si m-am certat cu ea cu prietenele ei mai vb cu 1-2 si am cam uitat-o dar parca totusi simt ceva pentruea dati-mi un sfat ce sa fac ultima oara eram in cautare de o fata si am dat dea m-am simsit foarte naspa nu stiu de ce. va rog un sfat ce sa fac orice! cam lunga povestea big grin

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Asta e trebuie sa treci peste descarcate si ia-o de la capat. mai gandeste-te si la altceva in afara de fete.

| Азбука a răspuns:

Nah, in fine! si totusi, destul de lunga si aiurea compunerea ta.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Si mie de multe ori mi s-a intamplat sa imi placa de una, iar mai ales daca o intalensti la o nunta, intr-o excursie, profita macar de cat esti acolo si fiti impreuna sau distrativa impreuna, si ai curaj si spune-i cati place de ea, daca nu dupa o sa regreti tot timpu, am patit-o si eu, stiu ce vorbesc, iar cand treci peste emoti si vorbesti cu ea o sa vezi ca o sa te simti mult mai bine.