| NarcisaSalbatica a întrebat:

Am 14 ani si vorbesc cu un baiat de 15 ani jumate timp de 2 ani dar asta doar pe net, si noi 2 ne-am gandit ca ar fi momentul sa ne intalnim, dar el e cam departe de mine, el in Austria iar eu Romania, cu datul intalnirii nu e cine stie ce dar parintii mei vor face ravagii cand se vor trezi cu el la poarta, chiar am si intrebat-o pe mama ce parere are daca baiatul acela ar veni la mine, si a zis ca doar sa il vada ca paseste prin fata portii imi taie picioarele crying dar eu chiar il iubesc si intotdeauna vorbesc cu el si suntem compatibili amandoi ca gandim de deseori la fel si amandoi zambim cand tinem contact.

P.S: Stiu ca lumea e plina de baieti dar vreau sa fie el alesul chiar daca sunt mica si pana ma fac mare pentru a avea o realtie stabila mai am de mancat mamaliga.

Cum fac ca parintii mei sa imi accepte prietenul mult asteptat? pls am nevoie doar de comentrarii care ma pot ajuta nu de genu : lasa dragsotea si pune mana pe carte!

VA ROG AJUTATI-MA! mai sunt cateva zile si il voi putea privi in ochi. Iarasi pun intrebarea, CUM FAC CA PARINTI MEI SA IL ACCEPTE?

4 răspunsuri:
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Pfoa cam naspa treaba, dar vine la tine sa te vada? poate aranjeaza si tu si spueni ca nu poate sa doarma la tine si sa ia bani sa se culce la hotel sa la cineva! naspa rau! dar vine sa te vada?

| AriannaAri a răspuns:

Cam complicat. Eu, la fel ca tine, l-am cunoscut pe iubitul meu pe internet si inainte sa fim impreuna a trecut un an si ceva sau 2, nu sunt sigura cat a fost exact si in perioada aia am fost doar prieteni, amici, nimic mai mult..ne-am intalnit, am ras impreuna etc.(el avea 17 ani iar eu 12 dar eram foarte dezvoltata etc..aratam ca una de 16) iar relatia de prietenie a continuat pana cand am avut eu 13 ani si ceva, aproape 14. Atunci el a inceput sa imi faca avansuri, imi zicea ca ii place de mine si toate astea si am decis sa ne intalnim intr-o zi (el statea si inca sta la 2-3 ore de mine) iar de acolo a inceput totul. Dupa cam o luna de relatie l-am prezentat parintilor, chiar nu erau de acord cu el pentru ca era prea mare pentru mine (implinise 18 ani si am fost chiar si la majoratul lui) dar pana la urma si-au dat seama ca e un baiat pun si l-au acceptat. happy. Acuma suntem impreuna de 2 ani si ceva, ne vedem in fiecare saptamana, vine acasa la mine, vorbeste cu ai mei iar mama lui este ca si o a 2-a mama pentru mine happy. Deci eu iti sugerez sa il chemi la tine pe baiatul cu pricina si, chiar daca ai tai nu vor, sa il prezinti iar daca v-a sti sa se comporte cu siguranta v-or fi de acord cu el pentru ca, pana la urma, diferenta de varsta nu este asa mare. Bafta! :*

| NarcisaSalbatica explică:

Ei bine a zis ca vrea sa vina la mine isi ia bani cu el si doarme la hotel si timp de 3 zile mi-a zis ca ar vrea sa steie cu mine de dimineata pana seara, nu conteaza unde a spus..doar sa fie cu mn..si eu chiar il iubesc mult de tot si el pe mine... dar parinti imi stau in drum sad si i-am zis lui sa mai astepte 1 an daca ma iubeste, poate atuncea o sa fie mai bine ca o sa fac si eu 15 ani si o sa fie altceva, poate parinti ma vor intelege.

| NarcisaSalbatica explică (pentru χƒяυмυѕιкαχ):

Da a zis ca vrea sa vina la mine sa ma vada pentru ca deja ne stim de 2 ani si nu e chiar atat de putin dar parintii mei fac urat ca i-am intrebat despre asta si au zis ca nici macar sa nu il vada trecand prin fata portii..si i-am zis prietenului meu sa mai astepte 1 an daca ma iubeste cu adevarat pana fac si eu 15 ani poate atunci se vor mai clarifica lucrurile ca la 15 ani cred ca poti avea o relatie cu un baiat, adica in genu : o imbratisare un sarut, la un suc. Nu alte prostiisad