O relație trecătoare vrei tu să revii la fosta prietenă? Eu zic să mergi înainte nu înapoi!
Da mai ai multe sanse deoarece ea ti-a spus "Mai vedem" ce inseamna ca mai vrea sa fie cu tine.
Noi, fetele, ne formam destul de greu incredearea in baieti, mai ales daca am avut o relatie cu el. Daca chiar va inelegeti atat debine, ar trebui sa mai incerci o data. Dar n-o lua prea direct, o vei speria. Cred ca daca ai mai astepta inca vreo doua saptamani, in care sa flirtezi cu ea, ar fi OK. Give it a shot!
DA mai ai sanse incearca sa te apropii de ea mai mult sa simta ca ai sentimente pentru ea, nu te grabi prea tare ca o pierzi
Ce are daca am 14 ani, si da m`am intors la fosta ca ne intelegem foarte bine, si e ff frumoasa si nu are fite ca altele.
Iti spun din perspectiva unei feteaca esti foarte sigur de sentimentele ei poti sa mai ai o relatie cu ea, dar daca nu esti foarte sigur mai bine ai intrebao, sa nu se simta stanjenita daca te refuza.Incearca sa observi daca se uita la tine des, cum e in preajma ta, semne ca te-ar placea.