| EuTeIubescMult a întrebat:

Buna TPU am 14 anii sunt cls a8a si sunt jumate rusoaica deci daca gresesc litere imi cer mii de scuzepuppy dog eyes. Niciodata n-am avut parte de un iubit sau de un sarutsad. Sunt putin plinutza am 1.67 si 69 kg. sad am incercat sa slabesc dar nu prea pot. In scoala nu cred ca e vreun baiat care sa ma placa credthinking din cate stiu eu. Prieteni si prietenele mele spun ca nu-s urata sunt chiar foarte draguta si nu-s grasutza pentru varsta >mea:". Mie imi place cum arat dar baieti din cls mea spun cas uratika. Am avut parte de un baiat care mi-a zis ca vrea sa fiu cu el si am acceptat dar peste 1 saptamana de stat cu el am aflat ca ma insela cu verisoara mea sad. Kg nu prea sa vad n-am picioarele foarte grase si nici burtika foarte mare dar baieti din ziua de azi vor skopidori waiting. Nustiu ce sa fac thinking de aranjat ma aranjez ma machiez, ma cuafezthinking dar degeabacrying. Ma puteti ajuta va rog sad. Si va rog nu mai dati rasp cum ar fi "gresesti la scris " ca eu deja stiu dar n-am ce face sau "grasa " sau "yati un abecetar" incerkati sa numai jikniti oameni care mai gresek la scris. Orice sfat bun e primit va astept. Dau fundita kiss.

9 răspunsuri:
| AcAdIcA_6275 a răspuns:

Pai :
1) nu esti grasa.si eu am aproape 15 ani 1. 64 si 63 kg blushing
2) nu conteaza cum scriioh go on toti gresim:*
3) mai asteapta...baieti sunt multi.sunt sigura ca ai sa gasesti pe cineva:*...
4) a fost ff urat din partea acelui baiat :-l
5)NIMENI NU`I PERFECTwinking

| cretzolyna_5998 a răspuns:

Buna, mai si eu am avut aceeasi problema ca si tine si eu eram mai plinutza si mai lasata de o parte de restul lumii dar asta nu e ceva ce nu se poate rezolva. eu una am reusit sa imi fac multi prieteni, cat despre "iubiti" stai linistita ca esti micuta si ai destul timp la dispozitie pentru iubiti ca un sfat fii tu insati in orice situatie si iti zic eu ca daca ai si un pic de umor totul se rezolva. Te pup si nu mai fi suparata ca nu e capat de tara. bye bye

Răspuns utilizator avertizat
| Iulian94 a răspuns:

Pai ai putea sa te duci la o salawinking Nu pentru ca zici u ca esti grasuta. Pt a iti face un corp mai frumos si pentru a slabi. Orcum trebuie sa mai slabesti umpicut happy. Faza cu baieti nu te gandi ca nu ai sa fii cu nici unul. Daca acel baiat nu te merita, u nu ai dc sa vrei sa fii cu el.winking Sfat:Sa faci fitness/sala., sa te imbraci sexy (adica elegant) etc (lucruri de fata)-eu nu le stiu asa binehee hee. Asa si sa nu te dai u la ieiwinking Ci iei la tine. Vb cu un baiat care ai vrea sa fii cu el. Poarta-te frumos cu el arata-i ca iti pasa de el cateva zile. Si dupa incearca sa te distantezi de elwinking O sa vina el dupa tinewinking Dar sa nu te distantezi de o data. cand vezi ca incepe sa ii placa de tine, atunci sa faci asta.winking Succes si sper sa iti gasesti un baiat bun pentru tine happy! Fundita?batting eyelashes

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Alearga zilnic ca sa te mai inalti si nah.

Asa sunt baietii...ba prea slaba, ba prea grasa.
Mie nu mi pari grasuta.
decat o slabanoaga pe care o ia vantul.
Spune-le si tu ca si ei sunt urati, slabi, grasi, prosti,

| GenEu a răspuns:

Daca spui ca frumusica esti, de aranjat te aranjezi dar singura problema ar fi kilogramele in plus, nu te speria! Exista multe solutii de a scapa de aceste cifre care tuturor ne dau batai de cap mai devreme sau mai tarziu.
In primul rand, esti micuta ai doar 14 ani (nu te speria ca pana la varsta asta ai avut doar o singura relatie cu un baiat), adevaratele relatii vor incepe pe la 16, 17 ani.
Daca te supara kilogramele in plus incearca sa mergi la sala de fitness (sau sa iei o prietena cu tine si sa alergi in fiecare seara, 15, 20 minute daca nu vrei sa mergi la sala de fitness) calculeaza-ti caloriile fiecarei mese, incearca sa ai ore de masa fixe, fi constanta in toate, nu exagera.
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca esti interesata de sfaturi de slabit poti sa-mi dai un mesaj privat.
Bafta!

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Daca te ajuta cu ceva te-as putea consola! Yo cunosc persoane care erau grasute in copilarie ( chiar mai grase decat tine) si pe la 20-25 de nai si-au capatat niste forme super sexy! si au avuns departe adica chiar manechine in televiziune sau s-au casatorit cu patroni si barbati bogati! Lasa greutatea si lasa-i pe baieti. adica sunt baieti grasuti. incearca sa te combini cu unul mai grasut! funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frt...tine regimu cu merewinking
esti cam plina.big grin
eu am 1.67 si 51 kg laughing

| Mariuca_5189 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun :intra pe www.iubitipentrufetefrumoase.com si acolo gasesti mii de poze cu ei si adrese book ii bagi la tine in mess si te combiniu.cumlacere