Cauzele pot fi multe,incepand cu o raceala serioasa,o dereglare hormonala,etc.
Daca in ultimele luni ai facut vreun tratament medicamentos,vreo dieta,daca te-ai stresat puternic,daca te-ai obosit fizic,atunci e vorba de o dereglare hormonala.
Si,pentru ca deja ai mai mult de doua saptamani de intarziere a menstruatiei, ar trebui sa discuti cu mama ta si sa mergeti la medic.
E singurul care poate sa ajute in asemenea cazuri si e bine sa mergi acum, cat totul e in faza incipienta si cu un tratament simplu, iti rezolvi problema, decat mai tarziu cand nu poti sti cat si cum se va agrava!
Sa ai grija de tine!
Sunt cazuri, in care din motive de stres, de ingrijorari,, intarzie!
Sau S-ar putea sa fie vorba de o infectie urinara!
O programare la medicul de familie, nu ti-ar veni rau!
Succes!
Buna! menstruatia de la inceput nu vine tot timpul cidn trebuie ea mai intirzie tu nu te nelinisti mai ales daca nu ai avut contact sexual dar poti sa-i spui mamei tale sa mergi la medic sa-ti prescrie niste medicamente! Succes! Funda?
Hmm, eu zic ca este normal. Mi s-a intamplat si mie, nu mi-a venit patru luni dar am fost extrem de relaxata pentru ca sunt virgina. Iti intarzie putin, asa ca bucurate de cateva zile de libertate.
Pai pe la inceput e normal sa-ti intarzie eu zic sa te linistesti pentru ca nu e nimic grav unei colege de-a mele nu i-a venit menstruatia 4 luni... si dupa aia i-a venit normal sper ca te-am ajutat!
linarkfts întreabă: