| Nutellajustforme a întrebat:

Am 14 si mi-a venit menstruatia de 2 ani. dar acum nu imi mai vine adica trebuia sa imi vina pe 18 19 ianuarie si azi suntem pe 5 februarie... nu am avut nici un contact sexual niciodata. deci nu sunt insarcinata! De la ce ar putea fi?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cauzele pot fi multe,incepand cu o raceala serioasa,o dereglare hormonala,etc.
Daca in ultimele luni ai facut vreun tratament medicamentos,vreo dieta,daca te-ai stresat puternic,daca te-ai obosit fizic,atunci e vorba de o dereglare hormonala.
Si,pentru ca deja ai mai mult de doua saptamani de intarziere a menstruatiei, ar trebui sa discuti cu mama ta si sa mergeti la medic.
E singurul care poate sa ajute in asemenea cazuri si e bine sa mergi acum, cat totul e in faza incipienta si cu un tratament simplu, iti rezolvi problema, decat mai tarziu cand nu poti sti cat si cum se va agrava!
Sa ai grija de tine!

| IloveME a răspuns:

Sunt cazuri, in care din motive de stres, de ingrijorari,, intarzie!
Sau S-ar putea sa fie vorba de o infectie urinara!
O programare la medicul de familie, nu ti-ar veni rau!
Succes!

| mona a răspuns:

Dereglare hormonala sau ai fost racita jos

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu vine regulat, esti mica.o sa vina ea

| wolder a răspuns:

Mergi la un medic!
Menstruatia ta inca nu este regulata.

| cicika a răspuns:

Buna! menstruatia de la inceput nu vine tot timpul cidn trebuie ea mai intirzie tu nu te nelinisti mai ales daca nu ai avut contact sexual dar poti sa-i spui mamei tale sa mergi la medic sa-ti prescrie niste medicamente! Succes! Funda?

| Denn28996 a răspuns:

Hmm, eu zic ca este normal. Mi s-a intamplat si mie, nu mi-a venit patru luni dar am fost extrem de relaxata pentru ca sunt virgina. Iti intarzie putin, asa ca bucurate de cateva zile de libertate.

| emi2909 a răspuns:

Pai pe la inceput e normal sa-ti intarzie happy eu zic sa te linistesti pentru ca nu e nimic grav happy unei colege de-a mele nu i-a venit menstruatia 4 luni... si dupa aia i-a venit normal happy sper ca te-am ajutat!