| Ion87 a întrebat:

Am 15 ani, am o colega care a venit doar anul asta la noi la scoala si eu o plac cam din iarna.Nu am avut curaj sa ii spun,am asteptat sa ma apropii de ea si am reusit, acum la scoala radem impreuna etc.Dar intre timp si-a facut iubit, dar acum cred ca s-a despartit de el.

Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| devilshelp a răspuns:

Intreab-o prima data daca mai e sau nu cu ala ca sa stii sigur. Daca nu mai sunt impreuna poti sa incepi sa flirtezi cu ea si sa vezi cum reactioneaza. Daca e mai rece sau pare ca nu ii place atunci da-i spatiu si fii doar prietenul ei. Daca reactioneaza bine mai continua asa ceva timp si fa-ti curaj sa ii spui ca o placi sau sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna (nu pe internet). Tine minte ca nu o poti obliga sa te placa. Bafta!

| Ion87 explică (pentru devilshelp):

Nu e rece cu mine, ce pot sa spun, imi pune mana pe gat sa se "joace" se joaca cu parul...dar problema e ca ea vorbeste si cu baieti mai mari cum ar fi liceu clasa 12.

| devilshelp a răspuns (pentru Ion87):

Daca are iubit si face asta stii din start ce parere sa iti faci despre ea. E posibil sa fie interesata sau doar asta sa fie personalitatea ei. Incearca sa te uiti la cum se comporta si cu ceilalti

| asdf2kpower a răspuns (pentru Ion87):

Clar, șanse 0%. Mai ales dacă ești la final de clasa a8a. La anul la liceu, o să sară ăștia de a10a (mai ales) pe boboace, ca babele la tigăi de la Lidl.

4 răspunsuri:
| UnTipObisnuit a răspuns:

Friendzoned