In urma acestei consultatii, subliniez doar vizuale, medicul ginecolog poate constata stare de integritate a himenului si in functie de aspectul si starea acesteia se poate exprima doar daca s-a produs sau nu deforarea.Medicul ginecolog nu poate confirma daca ai facut sau nu sex real/adevarat si nici daca te-ai masturbat chiar si in situatia in care himenul vaginului tau nu mai este intact din punct de vedere fizic. Deci o astfel de consultatie/constatare nu este si de ajuns/suficienta pentru ca medicul sa se pronunte daca s-a produs o penetrare a vaginului, si de asemenea nimeni si niciodata nu poate preciza in ce moment s-ar fi produs/petrecut deflorarea deoarece despre penetrare nici nu poate fi vorba.(in cazul in care persoana consultata nu mai este virgina). Patrunderea penisului in vagin nu lasa absolut nicio urma. In concluzie, niciodata un medic ginecolog nu se poate pronunta in privinta virginitatii tale, astfel ca nu se va hazarda sa se pronunte intro asemenea problema. Poti fi foarte linistita si degajata in timpul consultatiei.Te poti duce fara teama. Multa sanatate.
Mersul stramb te-a dat de gol ca ai facut sex si de aceea mama ta vrea sa mearga la ginecolog cu tine. Macar actul sexual a fost protejat. Ca daca nu, ai ramas gravida si peste 9 luni vei fi mamica.
Mda, nici nu stiu care din voi e mai picata de pe luna. Maica-te pe de-o parte pentru ca ea chiar crede ca daca mergi stramb e semn ca ai facut sex (ma rog, mai e si varianta ca a vrut sa iti vada reactia, dar ma indoiesc ca asta e cea corecta) si ca in loc sa iti faca educatie sexuala prefera sa te ameninte cu diverse, si tu pe de alta parte ca iti arde de sex la 15 ani si n-ai habar de gramatica...
Sper sa te dea cel putin la camin! Ar fi frumos sa te si tunda in cap. Copil incostient!
Nu vad ce legatura are mersul cu ginecologul.
Daca mergi stramb, sa te duca la un ortoped.
Cred ca esti un troll, care pune intrebari la misto pe TPU, corect?
Daca e reala, mergi drept cand te vede ea, incearca sa iti corectezi mersul, daca te doare "acolo" stai mai mult asezata. Suporti tu durerea mersului drept macar cand te vede mama ta. Hai o zi buna.
Poate ati folosit si un prezervativ, sa nu ramai gravida sau ceva de genul, sau sa nu fi ejaculat in tine. Ma rog, o zi frumoasa.
1. Ce legatura are mersul stramb cu ginecologul?
2. Poate asta a fost doar o scuza pentru a te indupleca sa mergi.
3.Consecintele sunt pe masura faptei.
3.Viol.
Presupun ca si ea simte ca e ceva in neregula cu tine, daca mergi stramb cred ca ii e frica, ori ceri ajutorul unei amice ori cuiva sa te ajute in sensul ca va trebui sa ii explici mamei tale ca mersul stramb nu e cauzat de ceea ce ai facut tu ci de altceva(te-a lovit cumva, te-ai lezat in zona, etc) daca nu ti-a vazut zona, ai putea cumva sa iti provoci o iritatie in zona ca sa inteleaga..si sa ii zici ca te ustura cand atingi coapsele(ceea ce iti zic nu este prea moral, dar daca ai nevoie ce sa fac) ideea ca trebuie sa te gandesti ce i-ai zis mamei tale inainte si povestea de pe urma sa se lege, sa nu para ca o minti(daca ai acea iritatie ii poti arata)(o poti face ori epilandu-te putin mai dur fara sa iti dea mult sange..sau te gandesti la alte metode ca sunt multe), ai mai putea fi sincera cu mama ta si sa ii spui(ai aproape varsta legala in Romania pentru astfel de activitati dar si asa inca esti sub autoritatea parintilor) sau sa speri ca medicul ginecolog nu ii va spune...dar el isi va da seama, asta mai ales daca nu gaseste altceva de care sa se poata lua...
Mentionez nu prea e moral ce vrei sa faci ca iti minti mama, dar cam asa as proceda eu, ideea e sa vii cu o poveste care sa para ca iti provoaca rusine(gen mama aveam niste par acolo..si nu imi placea...mai ales cand ma schimbam la scoala si am vrut sa il iau...si am patit asta.) daca vrei sa ii areti trebuie acea iritatie sa fie acolo de cateva ore (sa nu para proaspat facuta)
Sper sa te ajute
Uite de ce e mai bine sa-ti incepi viata sexuala cand esti deja majora. Daca stiai deja ca ai tai nu-s de acord sa-ti incepi viata sexuala inainte sa ai 18 ani, de ce te-a mancat pielea s-o faci de pe acum? Succes cu explicatia daca te duce la ginecolog. Poate ai noroc totusi si scapi.
Da,si sa piarda 3 ani de sex? Cand ii mai recupera?
Problema ei, nu a mea )