| xBrioshicax3 a întrebat:

Am 15 ani iar iubitul meu 18. Ambii suntem virgini dar duminica o sa facem prima data sex. Cam cum trebuie sa ma comport? big grin sunt un pic emotionata.

6 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Ce aiurea e sa iti planigici prima partida de sex....pfffff jalnic, fix duminica cum suna "duminica vom face sex" laughing
si...sex la 15 ani? esti nebuna esti doar un copil, si risti sa faci cancer pe colul uterin
p.s. aveti grija sa nu faceti unu mic

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Nu-i aşa SIMPLU şi SCURT răspunsul!

Dacă ai răbdare, am să te rog să intri pe profilul meu şi vei GĂSI acolo un RĂSPUNS exact pentru aceeaşi întrebare ( pusă de o altă fată ) - precum şi MULTE alte lucruri care sunt IMPORTANTE ( care ţin de educaţia sexuală NECESARĂ în acest moment al începerii vieţii sexuale )!

Lectură plăcută!

| νєησм a răspuns (pentru bursuc001):

Esti cam lenes ai mai zis asta si la alte intrebari, da si tu un copy - paste..doamne..surprise

| bursuc001 a răspuns (pentru νєησм):

Dacă TU aşa consideri, e OK - fiecare are "dreptul" la o opinie!

Dar, dacă "studiai" mai cu atenţie răspunsurile mele, ai fi observat că am dat acest răspuns doar de 3-4 ori ( eventual, plus acesta )!

Apoi, mai există 2 motive pentru care NU am dat copy & paste :
În primul rând pentru că AICI e vorba despre 2 tineri "începători" într-ale sexului - şi DACĂ lecturează toate răspunsurile mele vor ÎNVĂŢA mai multe "chestii" folositoare ( atât la începerea vieţii sexuale, cât şi pe parcursul ei )!
Apoi, dacă studiezi ÎNTREBĂRILE puse ( măcar pe ultimele 2 săptămâni ) vei constata că mulţi useri fac "conturi" MULTIPLE şi pun aceeaşi întrebare - în speranţa că vor obţine mai multe răspunsuri diferite!

NU c-ar fi trebuit să mă justific în faţa ta, DAR cred că am şi eu "dreptul" la o opinie!

Apoi, consider ( în primul rând ) o "lene" din partea unor useri - care NU se străduiesc să citească "puţin" întrebările puse de alţii ( şi răspunsurile ) date - astfel şi-ar găsi răspuns la "problema" lor şi n-ar mai fi nevoie să se posteze aceeaşi întrebare ( respectiv acelaşi răspuns ) în "n" exemplare!

| CarmenElenaa a răspuns:

Totul vine de la sine!

| Terro2029 a răspuns:

Sa te gandesti la ceva frumos si sa fi foarte calma chill si sa te simti bine, sa incerci sa-l faci si pe el sa se simta bine si sa nu fortati intrarea ...adik ma refer daca sunteti prea incordati si nu merge...mai bine va uitati la un film laughing