In realitate voi 2 sunteti niste straini fara nici un grad de rudenie intre voi pe care doar soarta/hazardul a facut posibila aceasta intalnire in mod cu totul intampator sub un acelasi acoperis. Daca va simtiti atrasi sentimental unul de celalalt nu exista nici un motiv ca idila sau relatia de dragoste si iubire dintre voi sa nu fie continuata. In nici un caz nu trebuie sa-ti schimbi comportamentul fiindca ceea ce ai simtit si si vei simti in continuare este cat se poate de natural. Fiindca ati consimtit de comun acord sa intretineti acel act sexual, care este perfect legal, moral si bineinteles cat se poate de NORMAL, deci in nici un caz nu trebuie sa-ti provoace rusine. Pe viitor comporta-te cat mai natural si in cazul intretinerii de noi contacte sexuale in mod obligatoriu sa folositi prezervativul. De asemenea sa va informati cat mai temeinic in privinta preventiei, protectiei si a mecanismului prin care se produce procreerea. Multa sanatate!
Asta-mi amintește puțin de Urzeala Tronurilor. Doar că Cersei și Jaime erau gemeni, pe când voi... nu. Distracție plăcută, dar aveți foarte mare grijă la protecție, igienă dar mai ales - discreție maximă!
In primul rand, ceea ce sa intampla intre voi nu este ceva normal si nici legal, tinand cont ca amandoi sunteti minori. Sfatul meu e sa discuti cu el despre ce s-a intamplat si luati in considerare ca parintii vostrii formeaza un cuplu, ceea ce va face pe voi, in viitor, posibili frati vitregi. Cu el, eu iti recomand sa vorbesti in mod normal.
Vorbeste deschis, nu o sa aiba nici o problema de vreme ce si el a fost de acord si i-a placut.
Mie mi se pare absolut normal, si fratele meu adevărat ne eliminam de când eram mici, ne duceam mereu în pod si el îmi baga o scară în fund si îmi ieșea pe gură( app...Este o gluma)
Ioi la un moment dat am crezut ca ai facut sex cu taica-tau, eu zic ca dc te simti confortabil cu el si el cu tine, oricum nu sunteti frati de sange pentru ca taica-tau a avut o iubita care avea un copil cu altul deci e ok la partea asta, dar eu zic sa vorbesti cu un adult in care ai incredere.mai ales ca e un pusti excitat, nu stie nimic de iubire si de relatii intime, vezi sa nu iti faca probleme pentru ca poate sa se laude la cine nu trebuie
Faza e ca as vrea sa fiu împreună cu el dar nu stiu cum sa-i dau de inteles
Pai daca il iubesti nu vad o problema in asta