| furseacalove a întrebat:

Buna,TPU am 15 ani! Ieu si iubitul meu vorbeam pe mes si el imi spune ca sa sarutat cu cnv.Ar trebui sa ma despart de el sau nu? Si ce ar trebui sa ii spun?!

Răspuns Câştigător
| soriinaa a răspuns:

Bineinteles ca ar trebui sa te desparti de el. Nici nu mai sta pe ganduri. Un baiat care face asta e clar ca nu tine la tine, ca nu-i pasa de tine, ca sa nu mai spun ca odata ce a facut asta si il ierti, va continua tot asa, pentru ca a vazut ca ii merge. Deci, spune-i paa, si nu-ti mai pierde vremea langa un baiat care nu te meritaa. Baftaa;*

3 răspunsuri:
| Indestructible a răspuns:

Nu, cum sa te desparti de el?! Lasa-l sa se sarute cu toate fetele, bine?
P.S.: Mai treci si pe la ora de limba romana cand incepi scoala.

| Randomkid a răspuns:

Deci eu nu mai inteleg... pe profilul tau scrie ca esti nascuta in 1999 (deci ar trebui sa ai 13 ani), in aceasta intrebare spui ca ai 15 ani, in alta intrebare spui ca ai 18 ani si in alta spui ca ai 12 ani. Acum referitor la intrebarea ta: eu as spune sa te desparti de el. Cum a spus si soriinaa, daca vede ca nu reactionezi o sa continue sa se sarute cu alte fete.

| jUsTN a răspuns:

Daca ti-a spus ca a facut asta... cred ca tine la tine si nu ar trebui sa il lasi asa. mai greseste si el. poate si tu o sa gresesti.