Daca chiar te iubeste, i-ar da papucii fetei aleia chiar daca e de doar 2 zile cu ea.Eu iti sugerez sa nu te bagi in relatia lor, pentru ca e urat, tie nu ti-ar placea, dar daca vrea sa fie cu tine se v-a desparti de ea.
Lasa-i pe ei sa-si lamureasca situatia si atunci cand baiatul va fi liber, arata-i tu ce inseamna sa-ti placa un baiat.
Uite..eu sunt baiat si pot sa-ti spun cateceva despre asta pentru ca recent am trait aceeasi experienta.Cel mai important e sa vorbesti eu el pe mess foarte mult si sa ii zici sa renunte la ea pentru tine(vezi cum reactioneaza), daca zice ca nu ii poate zice sa se desparta de ea nu e de bine(ii poti zice ca te pierde), dar cel mai important e sa iesiti odata numa voi doi afara sa vedeti cum va intelegeti(incearca sa va sarutati). Totusi lupta pentru el ca daca a zis asta si e in aceeasi timp cu aia chiar tine la tine. Fundita?
Am uitat sa mentionez k el a spus ca nu prea a vrut sa fie cu ea...dar unde era el, era si ea, si pana la urma a spus ca o sa fie cu mine in viitor. ce sa fac? clar! nu vreau sa ma bag intre ei...ptr k nici mie nu mi-ar placea!