| Laury_9401 a întrebat:

am 15 ani. Sambata ma duc la discoteca(nu e pentru prima data) si vreau sa arat foarte bine. am ales o bluzita alba decoltata, pantaloni 3/4 negri cu dungi albe si slapi cu ata intre degete albi... iar parul este pana la jumatatea spatelui si nu stiu cum sa il aranjez. Credeti ca se potrivesc aceste haine? Dati'mi sfaturi cum sa imi aranjez parul.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Kerryn a răspuns:

Pai daca tot ai ales tu aceste hainute, cred ca iti stau perfect :* nu te-am vazut dar suna destul de cool! By the way, inceara sati usuci bine parul si sal indrepti cu placa, mai dal cu ceva un spray simplu si dai volum, stii ca si cum te-ai apuca de el la radacini, nu stiu dac ai inteles ce am vrut sa-ti spun, eu sper ca dawinking ar fi bine sa-l faci drept, pentru ca sai faci bucle ia mai mult timp, si nu tine asa de mult efectu, adica tine dar ele se lasa si nu arata frumos! si daca e tot vara, deci e cald...cu parul indreptat e mai usor! si va arata destul de cute; 3 Si nu uita de machiaj, nu baga pe tine culori o multime, cum nu ar fi la discoteca dansezi si te incalzesti, mai asuzi un pic. Tu dar nu vrei sa-ti curga tenele de ochi! ahhh incearca un creion negru si un tus cu volum! poti adauga si ten de fata daca e nevoie. Ahh si nu pune mii de acesorii pe tine, este o limita, nu stiu pe mine de exemplu ma fac sa rid cind le vad pe tipe cu bant, 5 bratari, 2-3 coliere la git si vreo 4-5 inele, arata banal! Ahh si te sfatui sa nu bei ceva cu prea mult alcool de nu te ia pe sus, si te vei simti nu prea bine, nu cred ca-ti va fi a dansa daca te ia cu ameteli! Baftawinking

1 răspuns:
| Laury_9401 explică:

Mersi pentru sfat...nu mi-am luat coliere, inele si bratari...iar de baut nu am baut deloc