anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU!
Am 15 ani, sambata ma duc la un party. Vreau sa combin o fata, nu vreau sex, vreau sa am o relatie normala, nu am mai avut niciodata prietena, dar de ceva timp incerc sa fiu tupeist ca sa pot combina.
As incerca si cu o colega de clasa, dar imi e cam jena deoarece peste 2 zile mergem la colindat.
Ce sfaturi imi puteti da, ca sa imi iasa?
Nu e muzica de petrecere, ca s-o invit la dans

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu fii prea tupeist ca atunci pari doar disperat si nu-ti iese. Glumeste cu ea, fa-i cate un compliment subtil, tachineaz-o frumos si vezi tu

| Violleta2022 a răspuns:

Cu ce vrei sa o combini? Ca asta ai uitat sa ne spui happy

| sierra1 a răspuns:

Pentru o bună ințelegere a acțiunilor tale, spune ce-i aia:
"Vreau sa combin o fata"
"nu vreau sex, vreau sa am o relatie normala"
"incerc sa fiu tupeist ca sa pot combina"

așadar, ca să dăm sfaturi ca să îți "iasă", spune alea de mai sus

| SG1995 a răspuns (pentru sierra1):

Îi place o fată, și vrea o relație dar e timid.

| sierra1 a răspuns (pentru SG1995):

De ce nu-l lași pe întrebător să ne lămurească. Poate are o altă viziune asupra noțiunilor folosite

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca vei avea un comportament adecvat si cat mai natural adica in consens perfect cu situatia existenta, este posibil sa reusesti sa si conversezi cu mai multe fete. Grupurile care merg ''sa colinde'', de regula sunt mixte formate din baieti si fete asa ca vei reusi sa fii impreuna cu acea colega de care iti place. Bafta!

| Plato a răspuns:

"Relatie normala" nu ai cum sa ai la 15 ani.
Ce inseamna relatie? Dar nu ma refer la definitie.

| Sara1248 a răspuns:

Mai bine ai avea rabdare sa mai treaca timpul, sa constientizezi ce inseamna o relatie, si sa nu mai fii atat de disperat doar pentru a fi ''in randul lumii''. Toate vin la timpul lor.winking