| Dianalove15 a întrebat:

am 15 ani si am avut doar 3 prieteni la viata mea, dar nu m-am sarutat cu nici unul din ei, insa acum imi place de un baiat si se pare ca si lui de mine, si nu stiu cum sa sarut, ma puteti ajuta?
Ps. Fundita kiss

7 răspunsuri:
| Anonyymus a răspuns:

Baga-i limbaa!

| neutrino a răspuns:

Ai avut 3 prieteni, si ce-ai facut cu ei? In legatura cu sarutul, roaga-l pe actualul prieten sa-ti arate el.

| Dariusuu a răspuns:

Buna Diana.

De ce ar trebui sa ai cati mai multi prieteni?

Faci colectie?

Nu incerca sa fi pe placul nimanui ca esti intr-o relatie sau nu.

Alege cu inima.

Si chestia cu sarutul asteapta sa te sarute el.

Primul sarut va fi tot timpul mai stangaci.

| Vix999 a răspuns:

DOAR? La 15 ani ti se pare ca ai avut putini prieteni? Serios?
Ma rog..sarutul va veni de la sine. Nu ai cum sa inveti fara un partener de practica.
Spune-i ca e primul tau sarut ..si lasa-te dusa de val

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Nu inteleg ce e in neregula cu asta, eu am 17 ani si am avut un singur prieten laughing)
si acum la modul cel mai serios, sunt o fata frumusica, arat destul de bine (nu vreau sa se interpreteze gresit sa se zica ca sunt o aroganta sau ceva de genu, just sayin') big grin
pur si simplu nu am vrut eu sa fiu proasta sa ma arunc in bratele oricarui baiat care venea la mine si eu cred ca e bine sa fii mai pretentioasa e vorba de persoana ta de orgoliul si prestigiul tau big grin
nu trebuie explicat momentul acela, degeaba iti da lumea sfaturi despre cum poti saruta, insa cand te vezi pusa in situatia respectiva uiti absolut orice, nu e ceva ce inveti, e ceva ce stii dar fara sa iti dai seama, daca o sa-ti placa sau nu asta depinde de baiatul cu care esti, lasa ca totul sa decurga de la sine happy

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Sarut? va veni el de la sine cand va va purta dragostea unul catre celalalt.asteapta si vei vedea.si deja e prea mult 3 prieteni sa ai cat mai multi nu inseamna sa fi in gasca ci insemna sa fi o destrabalata. sper ca te-am ajutat.

| rebela97 a răspuns:

Cum dracu ai stat cu 3 si nu te-ai sarutat cu niciunu? pana mea ii bagi limba-n gura si gatalaughing))))