Dacă tu te simţi pregătită şi crezi întradevăr că merită şi ţine la tine, nu vei avea nimic de pierdut. Atunci când o faci prima dată trebuie să fie special... deci stai şi te gândeşte, indiferent de decizia pe care o vei lua el ar trebui să o respecte, dacă întradevăr te iubeşte. Deci îţi urez baftă şi sper să aveţi o relaţie de lungă durată şi frumoasă te pup!
Asta e ca mi-a demonstrat de multe ori ca ma place. a fost si la mine acasa si mi-a facut parul si m-a tuns pentru ca a facut curs si mi-a zis ca dupa alte fete nu a asteptat asa ca dupa mine. oricum mai vad cum merg lucrurile mersi mult
Te prosteste si te prosteste tare de tot.
auzi la el cica e rece cu tine ca nu poate sa isi mai tina pofta in cui dupa ce pana la 19 ani a schimbat mai multe partenre. ce vrajeala ti a bagat. si iti spun asta din perspectiva unui baiat.
Nu a zis de fapt ca e mai rece cu mine pentru ca daca se apropie prea mult de mine il excit si nu se poate abtine... si ii e greu
Tot vrajeli sunt.
Auzi, Eu sunt baiat si iti spun o faza care te va durea --- el profita de tine nu tine la tine,,, tea luat cu vrajeala pentru ca esti prea mic si astea mici sunt usor de pacalit nu o face cu el o sa ai de suferit---
Mersi si nu mai am de gand sa o mai fac
Nu! Pentru ca acele fete din trecut dupa ce le.a... au facut parte din trecut! Corect? Asa fac baietii de obicei le prostesc pe fete pana o fac! Te.as sfatui sa nu o faci inca esti prea mica iar daca el " nu poate sa isi tina pofta in cui " zii ca tu nu vrei sa o faci ca esti prea mica si astepti sa cresti mai mare! Iar daca el e dispus sa te astepte sa o faca! Nu e bine sa il lasi sa te prosteasca deci fii tare! 1
Daca tu ai deplina incredere in el si va iubiti cu adevarat atunci fa`o,nu e ceva ieit din comun,tine minte ca DRAGOSTEA NU ARE VARSTA! Insa ai grija sa nu te grabesti si sa regreti pe urma,daca ai orice fel de dubiu,nu o fa,pentru ca va avea urmari neplacute, el fiind mai mare, vorbeste cu el si daca dupa asta o sa simti, atunci fa`o, nimeni nu`ti da in cap in caz de orice! multa bafta si sa va iubiti mult! Iubirea invinge orice obstacol!
Parerea mea este ca e cam devreme sa incepi viata sexuala. Dar daca tu esti pregatita si ai deplina incredere ca o sa fie o relatie de durata nu ai ce sa pierzi (asta in cazul in care esti prea atrasa de el). Oricum dragostea ti-o poate arata in timp...2 luni sunt putine pentru a cunoaste cu adevarat sufletul lui. Nu te lasa vrajita usor. Succes si ai grija de tine