| pisikutzu a întrebat:

Buna TPU...am 15 ani si am eu o problema, un baiat m-a placut p mine foarte mult insa mie imi placea de altcineva, iar acum am inceput sa-l plac p el dar are prietena...baiatul care il plac are 17 ani, ne intelegem superlove struck cand ies cu el afara ma tine in brate si ma pupa etc, dar p mess mi-a spus ca nu vrea sa fie cu mine pentru ca el nu sta cu o fata numai sa o pupe si sa o tina de mana adica vrea ceva mai multwinkingsi nu stiu ce sa ma mai fac il plac foarte mult! credeti ca ma place?(p. S mi-a spus c nu il mai intereseaza de prietena lui)dar tot e cu ea:-

Răspuns Câştigător
| LUuuuci a răspuns:

Pisikutzule laughing eu iti spun din perspectiva mea ca baiat, tot de 17 ani., daca eram cu o fata si alta fata umbla dupa mine exact cuvintele lui le ziceam si eu. o beleam si reveneam la cea dorita laughing... ea sigur nu avea curaj sa-i zica celeilalte ca m-am culcat cu ea pentru ca nu vrea sa arate ca-i o fata usoara...cauta pe altu care te iubeste si-ti zice ca mai bine alege ce vrei tu si se plimba cu tine 2-3 luni pana sa faceti alceva decat sati zica ca vrea doar sa se culce cu tine. Fa ce vrei pana la urma e viata ta, da ai grija mai ales daca esti virgina, daca o faci sa fie cum ti-ai dorit chiar daca o faci la 15 sau la 20 acelasi efect va avea, dar ai grija ca sa nu pici pe mana oricui.Bafta

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu cred ca te place din moment ce a spus ca nu vrea doar sa se pupe si sa se tsina de mana. Daca te placea cred ca spunea da din prima, dar asa ce te face sa crezi ca te place? Nu te baga peste el si peste prietena lui, pentru ca nu cred ca tsi-ar placea sa faca cineva cu tine acelasi lucruwinking. Gaseste-ti alt baiat si gata.

| andradat a răspuns:

Vrea doar sex.

| Ionutzz97 a răspuns:

Eu sunt de parere ca vrea sa faca sex cu tine ca daca era se despartea de prietena lui ii spunea, asa facea o aventura cu tine fara ca prietena lui sa afle.

| CybeRAthlete a răspuns:

Parerea mea este ca ce simti tu acum este cam gelozie prin faptul ca te placea si a renuntat la tine... e classica problema.
acum in legatura cu ce a spus el, el vrea si o implicare fizica din partea ta. parerea mea este ca varsta ta este cam nepotrivita pentru asa ceva... acum alegerea este a ta.
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mai baiat...are prietena si te tine p tine in brate si t pupa wave hal de om. asa probabil ca va face si cu tine. probabil sta cu aia pentru sex si se foloseste de ea. cum se detaseaza asa usor de prietena lui asa se va detasa si de tinehee hee nu crezi?

| pisikutzu explică:

Ms prieteni.acum stiu ce sa fac>big grin

| pisikutzu explică:

Oare se razbuna ca nu am vrut sa fiu cu el?