Ca vrea sa te foloseasca pentru sex, evident. Are o prietena, probabil ea nu-i ofera sex, nu vrea sa o paraseasca, dar vrea a fraiera care sa-i ofere sex fara bani si fara obligatii. Te-a gasit pe tine, mica si foarte usor de batjocorit, l-ai lasat sa te pipaie de al a doua intalnire, presupun ca la urmatoarea iti va propune sex (poate va incerca sa-ti dea si ceva bani, sau poate nu).
Asculta-ma bine! El are prietena da? si totusi se da la tine... O persoana care a inselat o data o sa insele si a doua oara si ma refer la faptul ca daca te place pe bune si vrea o relatie cu tine(lucru de care ma indoiesc raaau de tot) o sa te insele si pe tine pentru ca pare genul de baiat care zboara din floare in floare.
Opreste-te acum pana nu incepi sa il placi ca sa nu suferi!
Hm. Ai 15 ani, iti spune azi un tip pe facebook sa te vezi cu el, iar peste 2 zile ii permiti sa te sarute, sa te pupe pe gat si sa iti puna mana pe fund. Wow! Si eu care imi aduc aminte ca am stat dupa o fata aproximativ 2-3 luni pana sa o fac sa ma sarute pe buze.
Salut,si eu sunt din tm, e evident ca te vrea pentru sex eu daca as fi in locul tau l-as lasa, nu poti stti daca are iubita si daca are aia e beata rau, ce ati facut 3 ore in statie? creste nr pedofililor in Romania nu-i de mirare la noi creste totul cei rau
Este un obsedat sexual! - adevarul.
Ce sa faci? Renunta la el.Sa nu crezi ca o sa vrea s aintemeieze cu tine o relatie de dragoste. In niciun caz!
Ai mai multa grija cu intalnirile cu necunoscutii.Am auzit de un caz unde o fata de 14 ani a vorbit cu o alta fata tot de 14 ani pe facebook.Au vrut sa se intalneasca intr-un parc mai izolat si cand s-au vazut a doua tipa nu era o fata era un barbat de 38 de ani care a violat-o si a omorat-o.
Sa nu ai prea mult incredere in tipul asta, cine stie ce fel de monstru e.Mai bine nu-l mai vezi.
Asta e exemplul perfect de "baietas", caruia ii place sa o arda cu 2 sau mai multe fete deodata.Crede-ma, nu tine deloc la tine, si nici la prietena lui...
Eu spun sa il pui sa aleaga.ori pe tine ori pe ea. Daca o "arde" cu amandoua inseamna ca nu e serios si nu stie ce vrea. Sau probabil vrea o aventura cu tine si totusi sa ramana cu iubita lui.
Mult noroc. Te pup! :*
Pai prima data gandeste-te tu ce vrei, sa te imparta si cu alta? eu cred ca nu ti-ar conveni asa. si daca iti pune mana pe fund de la a doua intalnire eu zic sa-l lasi balta ca nu e de tine. eu cred ca vrea doar sa te foloseasca si dupa aceea sa iti dea papucii, mai bine ai fi mai atenta sau ti-ai cauta un baiat serios in care sa poti avea incredere, sunt o gramada si nu are rost sa iti pierzi vremea cu unul ca el. si sa nu-l prea crezi, eu nu cred ca nu l-a intrebat nimic prietena lui poate te-a mintit. mai bine te-ai gandi mai bine si ai asculta sfatul nostru! bafta!
beausingurlamasamea întreabă: