E de la masturbarea in exces.Las-o mai moale, de 2-3 ori pe saptamana e suficient,nu de alta,dar cand ai sa-ti incepi viata sexuala,n-ai sa poti ejacula decat cu mana pe penis, asta daca o sa ai o erectie.O sa-ti creezi un automatism, ceea ce nu e tocmai bine.
stii ca masturbarea in exces duce la pierderea memoriei, boli si la slabire, eu zic sa nu te mai masturbezi deloc ( e bine doar o data de doua ori pe luna) fa si tu rost de 50 de ron du-te pe centura si dezlantuiete. alea cinci minute cat rezisti sau ore daca e cazul BAFTA
Micsorat nu cred dar iti zic sa nu te mai masturbezi asa de des pentru ca in ziua cand sa ai in fata o fata si vrea sa faceti sex/dragoste nu ti se mai scoala din cate am citit pe sexgen
Mama u in 2 ani te0ai masturbat cati altii in 10. incearca sa te lasi de sportul asta serios.ai 15 ani.nu stiu daca ti se maresc testiculele dar fii sigur ca este mult mai bine pentru tine si vii toare ta prietena daca nu te mai masturbezi inn exces...bafta.
Da unde stai ba in codru? mata tactu nu te vede? ce e cu tine esti nebun? las`o mai moale baiete
Dar o sa se mareasca testiculele la loc daca nu o sa ma mai masturbez? vreau si eu un raspuns sincer
anonim_4396 întreabă: