Stiu frate cum e... dar noi, majoritatea oamenilor am trecut si prin euforia dragostei si prin durerea ei. Si fanteziile cred ca sunt normale pentru ca mi s-a intamplat si mie si e putin probabil sa fim amandoi nebuni. Totusi, pentru ca din ce imi spui tu ai avea o sansa pentru ca nu esti "in minus". Nu stiu cine esti, cine e ea, cum vorbesti, dar pentru toata dragostea din lume, te rog onoreaza acest raspuns si invit-o in oras! Daca spune nu probabil te va uita si peste catva timp vei incerca o alta abordare si, daca chiar ajungi sa o iubesti, probabil te vei schimba pentru ca ea sa te placa. Daca vrei cu adevarat sa obtii iubire sunt convins ca poti! Curaj!
Hehe! Stiu cum e! E si mai bine! cred ca poti face multe daca teoretic esti "invizibil" si stii totul despre ea. Daca stii ce ii place fii cum vrea ea sa fii, incearca sa intri in vorba vreo saptamana, dar fara sa deveniti amici buni, si dupa aceea daca reusesti vei "arunca bomba"! O inviti in oras si... daca te refuza... nu va fi un capat de tara daca oricum nu te cunoaste, nu?! Fii tare frate! Ai sanse! Nu ai nimic de pierdut si totul de castigat!
Totusi nu e bine sa dai cu piciorul sansei, si, asculta-ma pe mine, sa nu devii amicul ei decat daca te refuza, asa, ca si cum ai fi desfigurat. Daca esti amicul ei... nu mai scapi din "FRIEND ZONE" si dupa aceea vei avea regrete mari ca nu ai actionat. In legatura cu problema asta cu vorbitul, comporta-te ca si cum nu ai stii nimic despre ea si, nu stiu, spune-i salut si zi si tu ceva despre un profesor comun sau despre colegi sau prieteni si dupa 2 minute de vorbit, pentru ca nu ai ce sa vorbesti mai mult, o inviti undeva: poate mai invatam, poate mergem la un suc si discutam, poate la un film, poate... Sper sa iti fie de folos!
HappynewCenusa întreabă: