anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani si imi place mult de o fata care este de aceeasi varsta ca mine, si este la clasa de vizavi din liceu. si chestia e ca nu stiu cum sa devin macar amic cu ea. dupa ce am vazut-o pentru prima data in prima zi de scoala mi-am dat seama ca o aveam la prieteni pe facebook, iar dupa o vedeam in fiecare zi la scoala si vine mereu pe la mine prin clasa. nu stiam cu sa ii atrag atentia sau sa intru in conversatie cu ea si i-am am intrebat-o pe facebook de vorba spunandu-i ca sunt la clasa de langa si i-am cerut numarul de telefon. aceasta nu mi-a raspuns, iar de atunci imi ziceam mereu ca nu am nici o sansa. au trecut cateva saptamani si intr-o zi cand am terminat orele a intrat la mine in clasa si m-a intrebat daca am terminat orele. iar de atunci nu am mai intrat in nici o conversatie cu ea. o privesc mereu prin pauze, cand o mai vad prin oras si nu stiu cum sa fac sa devenim macar prieteni. in fiecare zi o plac din ce in ce mai mult. si incep sa am,, fantezi" sa le zic asa cu ea: ma gandesc cum ar fi sa fiu cu ea impreuna, sa ne sarutam si chestii din astea... cum ziceti sa fac macar sa fim amici?

4 răspunsuri:
| george5mh a răspuns:

Stiu frate cum e... dar noi, majoritatea oamenilor am trecut si prin euforia dragostei si prin durerea ei. Si fanteziile cred ca sunt normale pentru ca mi s-a intamplat si mie si e putin probabil sa fim amandoi nebunilaughing. Totusi, pentru ca din ce imi spui tu ai avea o sansa pentru ca nu esti "in minus". Nu stiu cine esti, cine e ea, cum vorbesti, dar pentru toata dragostea din lume, te rog onoreaza acest raspuns si invit-o in oras! Daca spune nu probabil te va uita si peste catva timp vei incerca o alta abordare si, daca chiar ajungi sa o iubesti, probabil te vei schimba pentru ca ea sa te placa. Daca vrei cu adevarat sa obtii iubire sunt convins ca poti! Curaj!

| joselu41 a răspuns (pentru george5mh):

Pai m-am gandit la chestiile astea sa o invit in oras... dar chestia e ca nu stiu cum sa vorbesc cu ea, ea ma stie doar din vedere asa, nu stiu cum ma cheama, nu stie nimic despre mine. eu stiu aproape tot despre ea.

| george5mh a răspuns:

Hehe! Stiu cum e! E si mai bine! cred ca poti face multe daca teoretic esti "invizibil" si stii totul despre ea. Daca stii ce ii place fii cum vrea ea sa fii, incearca sa intri in vorba vreo saptamana, dar fara sa deveniti amici buni, si dupa aceea daca reusesti vei "arunca bomba"! O inviti in oras si... daca te refuza... nu va fi un capat de tara daca oricum nu te cunoaste, nu?! Fii tare frate! Ai sanse! Nu ai nimic de pierdut si totul de castigat!

| george5mh a răspuns:

Totusi nu e bine sa dai cu piciorul sansei, si, asculta-ma pe mine, sa nu devii amicul ei decat daca te refuza, asa, ca si cum ai fi desfigurat. Daca esti amicul ei... nu mai scapi din "FRIEND ZONE" si dupa aceea vei avea regrete mari ca nu ai actionat. In legatura cu problema asta cu vorbitul, comporta-te ca si cum nu ai stii nimic despre ea si, nu stiu, spune-i salut si zi si tu ceva despre un profesor comun sau despre colegi sau prieteni si dupa 2 minute de vorbit, pentru ca nu ai ce sa vorbesti mai mult, o inviti undeva: poate mai invatam, poate mergem la un suc si discutam, poate la un film, poate... Sper sa iti fie de folos!