Se vede clar ca te iubeste si ca tuh il iubesti si tie dor de el. Mama ta traieste in secolu trecut si nu stie ca generaltia asta s-a schimbat sis stilurie sunt f diferite cat si l haine si l comportament.AR trebuie sa te impaci cu el si sa-i spui mamei tale ca asta e fericirea ta.chiar daca nu-i convine o mama vrea mereu fericirea copiilor lor.
Stiu ca nu te linisteste deloc, dar eu zic sa te impaci cu el. daca el te roagaa sa ramai cu el, merita. nu fa asta de dragul mamei tale pentru ca ea poate ca vrea sa traiasca prin tine, dar totusi e viata ta si tu il iubesti pe baiatul asta. incearca sai explici mamei tale ca ea nu mai poate trai adolescenta si sa nu incerce sa si-o retraiasca prin tine. parerea mea, daca tu il iubesti, si ti'e atat de dor de el eu zic sa tii cont de inima ta, nu de mandria mamei tale. fa'ti tie un bine, si simte'te tu bine.
Ai facut cea mai mare prostie adica cum sa te desparti de el pentru ca asa vrea mama ta adica parintii cred ca pot sa ia deciziile in locul nostru doar nu se casatoreste ea cu el, orkm crede-ma oricat ai incerca sa-l uiti nu poti eu zic sa-l cauti si sa uitati tot asta e cel mai bine :Xsucces
Am si eu probleme in dragoste mie-mi plk de un baiat iar el are prietena( eu te sfatuiesk sa te impaki cu el daca il iubesti asa mult lasa destinu dupa sa hotaraska ke se va intampla cu relatia voastra iti urez mult succes si stiu ca e greu si eu trec prin multe din dragoste
Heii...
Eu zic sa te impacii cu el.Pentru ca el este "iubitul" tau nu al mamei tale.si pana la urma trebuie sa-ti placa tie de el nu ei.
Se vede ca te iubeste/il iubesti...deci impacati-va!
Succes!
Buna skumpika. Ai comis o greseala ca te-ai despartsit de el daca asa de tare suferi eu nu intseleg numai una de ce in realatiile copiilor se baga si parintsii nu pot intselege faza asta. Vorbeste serios cu ea si spune-i sa se puna in locul tau. Scumpa daca il iubesti asa de tare si vezi ca el tot puteti trece impreuna prin aceasta situatie. Daca mamei tale nu ii place de el inseamna ca el nu a facut cewa pe placul ei. Pentru a imbunatatsi relatsiile intre ei facetii o surpriza.o cutie de ciocolata si un buchet de flori va fi super. Bafta si pup