| Alex200112 a întrebat:

Am 15 ani, si sunt unul din baietii mai dezvoltati din clasa mea si cam toate fetele ar vrea sa faca sex cu mine dar eu is mai timid si nici nu vreau sa imi pierd virginitatea cu orice curva... Multi colegi au zis ca ar trebui sa ma bucur ca mi se intampla asta. Nu mai stiu ce sa fac... Pe oricine intreb zice ca daca ar fi in locul meu ar lua fetele pe rand.Mna stiu ca is prost sad

7 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

La 15 ani esti inca minor, iar psihologii (nu doar legea) spun ca prioritatile tale ar trebui sa fie cu totul altele, nu sexul! ok, inveti despre corpul uman, despre ce se poate intampla, e normal sa iti apara primele sentimente fata de fete, dar Nu sex!

| Violleta2022 a răspuns:

Ma faci sa rad! Toti visati sa se inghesuie fetele la sex cu voi, dar o sa fii dezamagit cand te trezesti la realitate, ca este taman pe dos!

| corbulalbrosu a răspuns:

Woooow, cata modestie, incerc sa-mi inchipui inghesuiala din jurul tau. Sa mori tu? Chiar majoritatea colegelor sa-si fi inceput viata sexuala, unele devenind chiar curve "innebunite" de dorul de a fi neaparat penetrate si numai/doar de tine. Nu ne-ai spus un lucru extrem de important si anume daca ai dotarea necesara. Si inca ceva, sa stii ca prost nu este sinonim cu mincinos. Sanatate!

| Alex200112 explică (pentru corbulalbrosu):

No da ce ciuda. Sau?

| LexiEla a răspuns:

Eu zic sa nu. Tu faci ce vrei, nu ce spun altii. De ce sa faci sex de acum? Bucura.tr de copilarie. Imagineaza.ti ca ar stii parintii tai, ce ar spune?

| andreeaaaaalexandraaaaaa a răspuns:

Prost? laughing nu ești
astepti fata potrivită, te înteleg.
Poate ei au o mentalitate si o conceptie diferită de a ta si normal ca ar fu** tot ce ar prinde dar crede-mă că așa au fost si ei la început timizi ca tine, fiecare trece prin asta.
Odată ce le ai la picioare poti profita in oricare masură de ele dacă nu vrei asta ramai în banca ta pană vezi ca ai gasit persoana potrivita.
Pana la urmă e viata ta nu a prietenilor tai si faci ce vrei cu ea dacă tu vrei să astepti, asteaptă.

Toate cele bune ^.^