| Sara78 a întrebat:

Buna TPU! Am 15 ani si sunt virgina. Iubitul meu are 17 simi-a zis azi ca vrea sa ne,, jucam". Ce e ciudat e ca chiar voia sa ne jucam de-a doctorul. Suna ciudat, stiu. A vrut sa fie ginecolog si i-am făcut pe plac. A văzut el ceva filmulet in care a vazut ce face ginecologul. A fost ciudat ca am stat prima data goala asa in fata lui. dar na... M-am pus pe canapea intinsa. Aveam doar tricoul pe mine. Ma întrebat cand am avut ultima menstruație, a fost tare comic. Mi-a mai zis el cv si a zis ca sa trecem la consult. Ii tremura un pic mana. Dar a pus manusi in mana si a dat labiile la o parte si si apoi a bagat un deget înăuntru si imi spune: bravo, esti virgina! Am ras si eu si el. Dupa a pus mana clitoris si m-a întrebat daca simt ceva. Bineînțeles ca da. Ma luase un pic tremuratul si pe mine. A mai pipait vaginelul un pic si a zis ca e de ajuns si ca la fundulet se uita alta data. A fost si ciudat da si dragut asa. Voi ati facut asa vreodată?

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff...eu pot sa apreciez un trolling bine ticluit, dar asta a fost cam...transparent. laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Copii idioti altceva nu aveti in cap decat prostii? Sunteti la scoala vin examenele de ce nu învatati? Va arde de sex

| User123666 a răspuns:

Doamne fereste

| J0B0MAT a răspuns:

E vacanță și chiar nu aveți ce face mai bun ....Trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-_- Nesimțitul. Vorbești urât.

| Anonimboy111 a răspuns:

Dragut daca nu esti troll

| GeorgianaNita a răspuns:

Buna Sara. E foarte drăguț ca va jucați, asa nu riscati nimic. Si iubitul meu a vurt sa imi faca un control, mai ales in zonele intime. Sunt baietii, le place sa se joace. Eu l-am lasat sa imi puna si un ob. Mi se pare normal in cuplu.

| DeaconuCorina a răspuns:

Nu.