| passenger a întrebat:

Am 15 ani (sunt clasa a 9-a) si am un prieten tot de varsta mea, dar stau cu el din interes. De ce interes? Pai pentru ca este intr-un grup din acesta de copii de "bani gata" (el fiind unul dintre ei). Eu eram prea timida ca sa intru in acest grup, asa ca atunci cand am observat ca el ma place, se uita non-stop la mine etc., m-am bagat cu el in seama si asa a inceput totul. Mie la inceputul liceului mi se parea dragut, dar cu timpul am inceput sa-l displac deoarece este foarte plapand, sensibil etc. O prietena de-a mea stie toata povestea si m-a intrebat ce o sa fac cand el isi va dori sa si-o "traga" cu mine... Hmm la intrebarea asta nu prea m-am gandit, deoarece este imposibil sa se intample asa ceva...
Este oare normal pentru varsta mea ceea ce fac? El ma iubeste foarte mult si eu profit de asta. Ma gandesc ca daca incep sa fac lucruri din astea de la o varsta atat de frageda, e grav... Cum sa fac sa incep sa-l iubesc?

10 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Nu as zice ca esti chiar o interesata! dorinta ta de a te integra intr-un grup, de a fi placuta de ceilalti te impinge sa faci asta.si probabil vrei sa fi ca fetele din jurul tau, adica sa ai iubit.incearca sa-i vezi si partile bune baiatului de care zici.e foarte bine ca e sensibil, ce vrei sa ai parte de un "dur" care din 2 cuv te pune`n banca ta? ai grija de faci.si daca nu tii deloc, deloc la el mai bine lasa`l, e spre binele vostru.

| ShowTim3 a răspuns:

Sa mai zica cineva ca banii nu cumpara apraope totul 99%... si ii scot mlarii cu ranga.
Nu e normalhee hee

| VacutzaRoscata a răspuns:

Il displaci pentru ca e sensibil, bai ce minte aveti straight face
vrei unu care sa te injure si sa-si bata joc de tine?
o sa iti dai seama de ce ai avut cand o sa-l pierzi pentru ca rar mai gasesti baieti asa.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu te mai juca cu sentimentele.

| blabla5532 a răspuns:

Pun pariu ca peste o luna ai sa te combini cu un tigan din ala care cel mai probabil ii va umilli pe toate planurile
Pun pariu ca nici pe ala nu ai sa il iubesti insa nu te vei despartii de el nu din cauza temerii ci din cauza ca te excita genul asta de badarani
Pun pariu ca nu apuci 16 ani fara himenul impins in ovare
Pun pariu ca iarna nu ti se va face " botez " in parcarea din spatele blocului din cauza anturajului tau
Pun pariu ca la 17 ani vei fi mandra ca nu mai ai nevoie de lubrifiant
Pun pariu ca vei inghite
Pun pariu ca nu folosesti sampon pe cat de mult folosesti fond de ten
Pun pariu ca dupa ce prietena ta cea mai buna a fost lovita cand l-a prins in baia din cel mai jegos club cu una de teapa ta nu il vei parasi din motivele tale
Pun pariu ca habar nu ai de unde mi-a venit ideea cu pariurile astea, in schimb
Pun pariu ca te-ai prinde despre ce vorbesc daca as spune plimb piranda cu mertsanu
cu toate astea
Pun pariu ca te-as combina in 2 seri

| Danyelusha a răspuns:

Pai nimeni nu te obliga sa faci asta cu el. Si crede-ma, nu ti-ar cere asta daca te-ar iubi. Deci daca el nu ti-a cetut-o inseamna ca totul e ok. Si chiar daca ar cere asa ce va, eu te sfatuiesc sa nu faci asta. Cine stie... poate el o sa se laude si apoi o sa isi bata toti joc de tine, sau pote chiar prietena isi poate scapa gura. Oricum, sunt multer iscuri si nu te sfatuiesc sa faci asa ceva. Iar, in legatura cu intrebare, ce sa faci ca sa il iubesti, aici nu prea e posibil, nu poti sa ii spui inimii tale pe cine sa iubesca. Dar daca el se poarta frumos cu tine, daca te saruta si te imbratiseaza, ar exista o cale sa te indragostesti de el. Dar eu chiar te sfatuiesc sa nu ti-o "tragi" cu el.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| yekto a răspuns:

Nu prea ai cum sa faci asta, doar daca nu aigasit o solutie sa dictezi inimii. in schimb cred caar fi corect din partea ta sa stai de vorba cu el si sa ii spui ca relatioa voastra incepe sa fie banala pentru tine si ca ti-ar place sa incercati sa faceti lucruri noi, sa aduceti cea ce nu ati avut pana acum in relatie (incercati sa va faceti surprize unul altuia, sa va surprindeti placut). in felul acesta eviti sa-i frangi inima si tu sa scapi de remuscari + ca ar deveni interesant si pentru tine.
asta daca vrei sa prelungesti inevitabilul intr-un mod placut
succese

| MâţulMov a răspuns:

Daca nu-l iubesti lasa-l in pace nimeni nu-ti poate spune cum sa faci sa iubesti un baiat! incearca sa faci cv ce e bine pentru amandoi!
Succes.

| callie2 a răspuns:

In cazul asta ai o personalitate de rahat daca profiti de cineva in halul asta.

| AnimeChu a răspuns:

Pe tine te deranjeaza din cauza ca e sensibil? Poate o sa te supere, dar aici este in parte vina ta... De ce vrei sa intri in grupul lor si cand ei arata cum sunt cu adevarat, mai plapnazi incepi sa-i urasti? Problema vine de la tine... Si nu cred ca prietena ta gandeste prea normal de-asemenea. Daca tipul te iubeste n-o sa faca nimic fara voia ta