| Fuckmylife666 a întrebat:

Buna TPU am 16 ani

am intalnit acum cam 2 luni o fata la un concert, imi place mult de ea, pana acum am avut doar cam 3 conversatii pe facebook foarte reusite si lungi...dar mereu am fost eu cel ce a abordat-o sad (gresesc eu,nu ma place sau pur si simplu nu are timp? scrie SMSuri mult timp la scoala cica,pe facebook cam la fel) nu am vorbit pana acum fata in fata, imi propun asta dupa vacanta dar nu stiu cum sa fac sa nu para ciudat straight face nu ar fi bine daca am fi intr-un grup initial? la un suc ceva.(nu am vorbit dar asta nu inseamna ca nu ne-am salutat, ea zambindu-mi foarte frumos mereu) ce sa fac? avem multe in comun, amandoi ne uitam la vampire diaries, amandoi dam la medicina, amandurora ne place sa studiem in general(trec printr-o perioada mai naspa, sunt mai delasat, fumez, etc) trebuie intai sa scap de astea si sa ma pun serios pe studiu? :3 s-ar putea ca din semestrul 2 sa fiu in clasa cu ea pentru ca ma transfer la biochimie vrand medicina.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai intalnit o fata la un concert, dar pana acum nu ai vorbit cu ea "in direct", ci numai electronic. Asteapta pana cand te vei transfera, apoi vei avea viitorul aproape de tine.

| Fuckmylife666 explică (pentru neutrino):

Probabil ca nu ma pot transfera, clasa e plina, e totul pierdut asa zici tu? happy

| Roxelll a răspuns:

Hmmm....eu a-si zice sa continui cu ea conversatia pe facebook si daca vei fi cu ea intr-o clasa sa te apropii mai mult de ea si daca ea se va purta mai frumos cu tine inseamna ca te place si ea...parerea mea

| Fuckmylife666 explică (pentru Roxelll):

Si daca nu voi fi? Asa cum e cel mai probabil.

| Roxelll a răspuns (pentru Fuckmylife666):

Atunci cand mai vorbiti pe facebook cere-i numarul de telefon si vorbeste cu ea si la telefon si pe urma o intrebi daca ar vrea sa fie prietena ta...chiar daca ti se pare mai greu la inceput nu vei regreta big grin

| Fuckmylife666 explică (pentru Roxelll):

Da..si numai eu o sun pe ea laughing)) naah, nu va merge asa, trebuie sa ne vedem..pe fb nu vorbesc des cu ea pentru ca nu ma cauta...si eu as vorbi oricand cu ea dar simt ca daca o fac ma va crede disperat..probabil e doar in mintea mea...nu am avut prietena pana acum

| Roxelll a răspuns (pentru Fuckmylife666):

Pai atunci chiar nu stiu...big grin incearca oricewinking