Nu ai alta solutie decat despartirea. Sa stii ca a fost foarte foarte foarte greu sa te loveasca prima oara. A doua oara a fost de un milion de ori mai usor, a treia oara a fost neutru, iar apoi incepe chiar sa ii placa. Si daca te-a amenintat cu moartea, mai devreme sau mai tarziu, se va ajunge si la asta, adica va incerca macar sa te omoare. Esti inca foarte tanara, la varsta la care fetele sunt la emotiile primei plimbari de mana prin parc si la asteptarea infrigurata a primului sarut. Nu ai de ce sa iti distrugi tineretea suportand asa ceva. Fii 100% sigura ca lucrurile nu au cum sa se imbunatateasca, nu te astepta si nu te gandi al asta. gandeste-te daca il iubesti suficient ed mult incat sa suporti bataile si sa mori curand de mana lui (curand asta poate insemna la anul, peste 5 ani sau poate maine). Eu nu cred ca merita. Cred ca si tu, ca toate femeile, meriti orelatie frumoasa, un barbat care sa te iubeasca, sa te respecte, sa te pretuiasca. Eu am o relatie de peste 12 ani. Ne-am certat si noi, cred ca m-a si injurat o data, dar imediat si-a dat seama si nu s-a mai intamplat a doua oara (era, cred, prin al patrulea an de relatie). Nu ma jigneste, chiar daca ne certam pastram totul in limitele decentei, nu ma ameninta, ma simt in deplina siguranta alaturi de el.
Il iubesti? dupa ce te pocneste si te ameninta? Mai bine il ameninti si tu cu parnaie ca sexul cu minori e o infractiune.
Draga mea traiesti o drama ceea ce este cool,nu esti singura in situatia asta multe sunt ca tine si va plac astfel de baieti, e baiat de cartier, popular si bate pe toata lumea, il cunoasteai tu credeai ca omul se schimba? asta e mergi inainte cu drama asta, daca era baiat cuminte era in freindzone asa e un tip cool, ca sfat nu il mai sacai toata ziua ca se enerveaza el din ceva
Te-as sfatuii sa le spui totul parintilor tai, pentru ca baiatul asta nu pare nromal la cap.
cat prievste relatiile sexuale cu el, el este in pozitia in care intra direct in puscarie daca parintii tai depun plangere la Politie. Intretinerea de raporturi sexuale cu o minora, este 5 ani de puscarie.
Sfatul meu este sa fugi de acest psihopat!
Fugi acasă la părinți mâncând pământul și spune-le TOT! fără rețineri, fără rușine. Ei sunt părinții tăi și sunt SINGURII oameni d epe pământ care te iubesc necondiționat și te vor proteja în orice situație!
Iar pentru amenințări (nu mai spun de bătăi), individul poate fi condamnat penal. Și e bine să depui plângere, ca să știe că nu are de-a face cu o mămăligă!
Daca continua sa se poarte urat cu tine, eu zic sa-l lasi si sa gsesti un baiat care te iubeste cu adevarat.
Te jigneste, umileste si loveste, spui ca te-ai saturat, dar totusi il iubesti. E plin de masochiste!
Nici o fata nu trebuie sa indure de la un baiat un asemenea comportament! Cu atat mai mult sa dea in tine. Trebuie sa le spui parintilor tai. Nu ai de ce sa iti irosesti cea mai frumoasa perioada din viata ta langa un asemenea om. Vei avea multe sanse sa intalnesti tot felul de baieti. Nu cred ca e cazul sa continui relatia cu el. Desi acum...ma contrazic poti avea o discutie serioasa si sa-i spui sa isi schimbe comportamentul. Oricum decizia iti apartine si tine minte ca nici un baiat nu trebuie sa se comporte urat cu tine. Succes!
Ce? Ai 16 ani iar el 22? Despartestete nu mai sta pe ganduri! Nui singurul si ultimul barbat de pe lume! Mai sunt multi! Ai de unde alege! In plus ii mare fata de tine! Gasesteti unul apropiat de vasrta ta! Daca nu vrei sa te despartesti amenintal si tu! Poate intra la parnaie!