Varsta ta e una potrivita, adica pe la 16-17 ani asa nu e chiar o problema daca iti incepi viata sexuala. Sa inteleg ca tu esti sigura de decizia ta si de baiatul acela, si ca iti doresti o viata sexuala activa... Cum am zis si ce de mai sus, daca tu consideri ca esti pregatita pentru acest pas, ca baitul e de incredere si chiar te iubeste si tu ai aceleasi sentimente fata de el e bine, dar daca nu... mai gandeste-te; nu mai continuii pentru ca ai inteles ideea; deci varsta la tine n-ar fi o problema
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzz
Cred ca daca te iubeste si tu simti asta, simti ca este omul potrivit SI ESTI TU GATA SPRE ACEST PAS! atunci fa-0
Totusi..ai 16 ani.Mai poti cunoaste multi oameni...si iti vei da seama ca nu e chiar asa. daca il iubesti.fa` acest pas.dar ai grija. poate el nu te iubeste sau poate te iubeste dar dupa o sa se schimbe.ca totusi exista asa ceva .nu stii ce ii poate pielea.nu cred ca il cunosti tu foarte bine daca ai 9 luni cu el..gandeste te inainte.
Poate ca e poate ca nu, depinde, daca tu simti ca trebuie sa-ti incepi viata sexuala atunci asa sa faci dar nu o face numai de a fi in randul pustoaicelor care au o viata sexuala activa inca de la 12-13 ani[varsta ta nu ar fi o problema]
Eu ma refer daca varsta este potrivita pentru a face acest pas dar va rog fara ironii
Varsta minima permisa pentru o femeie este de 17 ani si jumatate. Deci mai ai foarte putin de asteptat. Discuta si cu un ginecolog, iti va explica perfect motivele pentru care trebuie sa mai astepti. In plus, si relatia va ajunge in timpul asta la un moment mai bun, in care ati putea face dragoste, nu numai sex sportiv. De sex oral si alte perversiuni sexuale veti discuta dupa majoratul tau, nu inainte.
Daca iti propune sex oral inseamna ca nu te respecta, chiar daca toti spun ca e ceva normal sa stii ca e foarte urat sa faci asa ceva si poate candva ai sa intalnesti pe cineva care o sa-ti spuna ca nu e de acord cu asa ceva ca i se pare o prostie si tu daca ai sa-i spui ca ai practicat asa ceva, ai sa l dezamagesti(nu am practicat asa ceva, nu-ti vorbesc din experienta ci doar iti dau un sfat)sa stii ca din punct de vedere medical nu e bine sa-ti incepi viata sexuala la 16 ani jumate, minim la 17 jumate, nu te grabi, respecta-te...
Bună ziua cu siguranță nu esti la vîrsta potrivită pentru a face sex, esti prea mică, de ce nu aștepți pînă cînd esti pregătită? Dacă regreți după aceea pasul pe care vrei să îl faci?
DA. Daca ai inceput sa te gandesti la asta, ar fi bine sa incerci si te decizi apoi daca iti place sau nu. Pregatita esti, si 9 luni e chiar mult.
Beastboy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: