| crystynyca960 a întrebat:

am 16 ani si acum 1 saptamana iubitul meu s-a despartit de mine el are 22 de ani, am fost impreuna 6 luni. El se uita dupa mine cand ma vede foarte insistent si la discoteca nu isi ia ochii dupa mine. Va rog spuneti-mi cum as putea sa fiu din nou cu el?. Se vede ca mai tine la mine dar nu stiu cum sa ai spun sa ne impacam mi-e frica de un refuz. Va rog sa ma ajutati.

11 răspunsuri:
| darius1001 a răspuns:

Daca te iubea asa de mult nu pleca de langa tine cine iubeste nu pleaca.Bafta.

| bObby123 a răspuns:

Daca mai tinea la tine nu se despartea de tine asa fara motiv

| oanaX a răspuns:

Nu tine la tine... daca tinea la tine nu se despartea. tu crezi ca un baiat de 22 de ani cauta dragoste eterna de la o fata de 16. Daca voia dragoste gasea o fata de varsta lui cu care evident avea mai multe oportunitati de discutii, mai multe lucruri in comun si mai multe experiente de impartasit. Sper sa nu te superi ca am fost asa directa dar nu te merita. Asa eram si eu inainte dar acum am 18 ani si mi se pare o diferenta imensa dintre perceptiile mele si cele alea unei persoane de 15, inainte nu imi imaginam si totusi am 18 nu 22. Mai bine iti gasesti pe cineva mai apropiat de varsta ta si cu timpul il vei uita chiar daca acum inca il iubesti. Vei realiza ca nu aveti nimic in comun si ca a fost o pierdere de timphappy

| neutrino a răspuns:

Ce sa faca el cu tine, in afara de sex?

| Love4Music a răspuns:

Daca tot vrei intrabal de ce s-a despartit de tine

| Mmmmaaaaddddyyyy a răspuns:

Nu ii mai spune mai binelaughing. Lasa.l acolo in legea lui daca nu l.ai mai interesat. Daca se uita dupa tine nu inseamna nimic. Poate vrea doar sa te tachineze. Exista o chestie care se numeste orgoliuuu, foloseste.o!

| matesanosa a răspuns:

Vrei sa fii papusa lui de joaca? uitalll cauta pe un mai tanar care chiar vrea o relatie cu tine nu numai sex

| rose93 a răspuns:

Scumpa mea, niciun barbat la 22 de ani nu sta sa schimbe scutece, ai 16 ani, esti mica, gasesteti pe cineva de varsta ta

| Anonimul674 a răspuns:

Nu te va refuza, dar totusi, ar trebui sa cauti baieti care sa aiba o diferenta de varsta mai mica, astia mai mari sunt mai profitori.

| barbascu a răspuns:

Te pot ajuta id meu ellatuyyo69

| GabytzGabytzu a răspuns:

Sa mor daca voi nu sunteti batuti in cap se uita dupa ea k poate s-au certat cand s-a desparitit de ea si ar vrea sa se impace cu ea si lui ii este frica sa nu fie cu altcineva si sa nu il mai doreasca pe el.deci va este frica la amandoi sa nu aveti pe altcineva