| CrazyBoy_9916 a întrebat:

Am 16 ani si de cateva saptamani ma excit si ma masturbez cand vad pe net filmulete cu gay. Eu nu sunt gay..am avut prietene si imi plac fetele, dar parca m-ar tenta o aventura cu un baiat deşi stiu ca nu este bine. Probabil sunt bi, nu stiu. Credeti ca pot scapa de problema asta? E o nebunie a adolescentei sau asa voi fi toata viata? Daca aveti chef de miştouri mai bine nu comantati. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| 4cidr41n a răspuns:

Nu e nimic in neregula, probabil esti bi-curios, dar sincer nu iti bate capul atat de mult. Apropo cine zice ca nu e bine e prost. Lasa pe altii sa creada ce vor tu vezi-ti de ale tale. Si nu conteaza daca esti gay, bi, bi-curios, hetero in final conteaza sa ai priteteni care te accepta asa cum esti, nu?
Asa ca daca vrei o relatie cu un baiat nu ai decat, nimeni nu te opreste.

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu esti gay dar te ar tenta o aventura cu un baiat. wtf?

| CrazyBoy_9916 explică (pentru suntserios):

Da, m-ar tenta in ideea de sex, dar nu imi plac baietii la faţă si sa-i sarut.

| BibisorxD a răspuns (pentru CrazyBoy_9916):

Hmm, si totusi..care pe care? Daca ma intelegi laughing

| CrazyBoy_9916 explică (pentru BibisorxD):

Adica?

| Cyoy a răspuns (pentru CrazyBoy_9916):

Bhaaa esti cu capu? cati ani ai? vezi dracu gasesti vre un gay pe aici si ti sparge curu laughing) cum vrei sa fii activ sau pasiv? rolling on the floor)

| BibisorxD a răspuns (pentru Cyoy):

Bine punctatrolling on the floor Sincer n-am nimic cu gay, sunt tot oameni, asa cum fetele pot fi lesbi, baietii pot fi gay. Acum nah, e decizia lui daca da "la izmene" sau primeste laughing

| Ycu a răspuns:

Ce ar fi sa nu te mai uiti la filme cu gay si sa te uiti la orice altceva cu femei? Ma indoiesc sa fii gay este inascut ar trebui sa iti placa baietii de mic, oricum nu e natural si nu cred ca ar trebui sa te mai gandesti la altii daca zici ca iti plac fetele, fa-ti o prietene si fa sex cu ea si uita de alte posibile"inclinatii" sexuale. Cheers.

| EddiWeed a răspuns:

Baga'ti mintile in cap ca rad baietii de tine!

| Valutzzzu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci cu un baiat mai intai si dupa aceea ar trebui sa-ti dai seama.

| KooKoo a răspuns:

Lasa filmele cu gay si treci la alea cu lesbiene

| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

Este o chestie a adolestentei la tine la mine nu s-a intamplat dar nu te va afecta pe vitor stai linistit tot fetele s mai bune

| FamousGirl4 a răspuns:

De obicei, baietii au anumite orientari in ceea ce priveste "sexul" care il atrage. Daca pentru tine, un baiat cu cur, ochi, par (nu stiu ce iti place la un baiat) te atrage in vreun fel si daca si o fata frumoasa te atrage la fel incerca sa te decizi in propria minte, ce sex iti este mai placut. Daca te exciti la filme cu gay, nu inseamna ca esti gay sau bi, te exciti pur si simplu pentru ca, dupa cum ai zis "te-ar tenta o aventura cu un baiat" daca vei incerca aceasta "aventura" probabil vei fi foarte atras de barbati pe parcursul vieti. Sincer, daca tu ai anumite orientari, nu are nimeni dreptul sa te judece. Asculta-ti inima si bazeaza-te pe tine mereu. Pace!

| 1919JustUs a răspuns:

Este o fantezie de a ta, o sa iti treaca in scurt timp happy

| b3bY a răspuns:

Parerea mea este ca,daca ai reusii sa te controlezi,evitand filmele cu gay, si vointa de a sta mai mult in preajma fetelor, situatia s-a schimba... poate e doar simplu fapt ca iti doresti ceva anume, ce nici o fata nu ti-a oferit inca...dar daca ai avea ocazia, fantaziile tale vor disparea. SUCCES!