Bineinteles ca poti sa ramai insarcinata insa doar/numai in cazul in care sexul de dezvirginare a fost intretinut intr-una din cele 4-6 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Tu esti cea care isi poate da raspunsul corect fiindca doar tu insati esti cea care stie precis in care moment al ciclului menstrual a fost intretinut contactul sexual. Multa sanatate!
De vina am fost eu că aproape când să își de-a drumul eu l-am tras în mine și el șia dar drumul deodată mie și rușine să vorbesc chestiile astea dar de vina am fost eu
Singurul lucru care prezinta interes si trebuie sa fie stiut/cunoscut cu precizie in aceasta problema de-a ta, este cea de a sti foarte precis in a cata zi a ciclului menstrual a fost intretinut respectivul sex. Numararea se face incepand cu prima zi de incepere a ultimei menstruatii avute. Indiferent cine si ce a facut, daca iti este frica sau rusine, sarcina poate sa se nasca/formeze numai daca sperma ajunge in vagin in cele 4-6 zile ale PERIOADEI FERTILE. Insa ceea ce trebuie sa intelegi este aceea ca poti ramane insarcinata chiar daca ai fost VIRGINA si ai facut sex pentru prima data si numai o singura data.
Știu asta și sunt conștientă dar nu a mai apucat să o scoata afara că eu l-am tras și el si-a dat drumul in mine, și a stat în mine până a terminat de tot, si ceia ce cred eu că nici el nu vroia să o scoata afara.
Sansa e 50 /50, acum nu intra in panica, faci un test peste 3 saptamani si afli daca esti sau nu, nu bea pastile
Poti ramane mai ales in perioada de ovulatie. Pe viitor foloseste prezervativul sau cand il simti ca este pe punctul sa ejaculeze scoate-i penisul din vagin si foloseste-ti mana sau gura si fa-l sa ejaculeze afara.
Da,este posibil. Chiar dacă e prima dată(virginitatea nu e o metodă contraceptiva ). Șansele cresc dacă erai în perioada fertilă.