| MironAndrei1 a întrebat:

Am 16 ani si imi place de o fata care e mai inalta ca mine, eu fac baschet, si ea tot mai inalta ca si mine, stiu ca si ei ii place de mine, intrebarea este : este intimidant sau ciudat daca intr-o relatie fata e mai inalta ca si baiatul?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aww. Îmi aminteşte de Lovely Complex.

Nu, de ce ar conta înălţimea într-o relaţie? Acolo unde e iubire, nimic altceva nu mai contează.

Dacă vă iubiţi reciproc poate să aibă şi 3 metri. Şi nu este deloc intimidant, ştiu mulţi băieţi cu iubite mult mai înalte decât ei, şi n-au nici o problemă cu asta.

| MironAndrei1 explică (pentru anonim_4396):

Eu vorbeam de ce o sa zica lumea, si din clasa, mai ales baietii, o sa fie numai batjocura, pun pariu...

| anonim_4396 a răspuns (pentru MironAndrei1):

Nu o să fie nimic mă. Şi chiar dacă se mai găsesc frustraţi din ăştia, dă-le-o-n bot, măcar tu ai prietenă, nu stai cu mâna dreaptă în pantaloni toată ziua ca ei.

| RAY a răspuns (pentru MironAndrei1):

Adevarul ca lumea te va lua la misto uite si pe piticul ala si copilu ei probabil el e mingea

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ce se potriveşte răspunsul meu cu al tău. :')

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni si eu sunt mic de inaltime, dar lumea e rea plus ca mistou e o regula in Romania, daca vrei sa razi faci misto asa ajungi sa ai fani

| MironAndrei1 explică (pentru anonim_4396):

Mi-ai facut ziua cu raspunsul asta big grin

| xoxxxn a răspuns:

Nu draga, chiar de loc. Varsta, inaltimea si "culoarea" nu conteaza intr-o relatie atata timp cat la mijloc e vorba de dragoste.